po ostatnich zmianach na forum zamkniete watki wisza i nie przelatuja z automatu na koniec... przynajmniej u mnie...
IMHO - troche ta sytuacja przeszkadza i niepotrzebnie zasmieca dzialy...
Propozycja... spowodowac, aby przelatywaly na koniec lub zalozyc dzial "smietnik" i tam zamkniete watki przenosic.
p.s. a skoro juz o zakladaniu dzialow to ponawiam propozycje zalozenia dzialu ping-pongowego. chcialbym zupelnie powaznie pokreslic, iz ping-pong to z zalozenia zabawa a nie ring wolny.
ponawiam propozycje zalozenia dzialu ping-pongowego. chcialbym zupelnie powaznie pokreslic, iz ping-pong to z zalozenia zabawa a nie ring wolny.
A dlaczego nie przyjąć, że w dziale Rozrywka dozwolona jest każda forma dyskusji.
Dział rozrywka powinien być z definicji powinien traktowany inaczej - z przymrużeniem oka.
Co do działania forum - ostatnio zauważyłem, że jak już przeczytam wszystkie zaległe posty, (mimo, że postów nie przybywa) to cały czas mam te same do przeczytania.
Osso chozi
A dlaczego nie przyjąć, że w dziale Rozrywka dozwolona jest każda forma dyskusji.
Dział rozrywka powinien być z definicji powinien traktowany inaczej - z przymrużeniem oka.
... ale wtedy brakuje miejsca do dyskusji calkiem powaznej nie na tematy osiedlowe czy zwiazane z dzialeniem forum... kilkanascie watkow nie pasowalo i nie bedize pasowalo do dzialu rozrywka...
RoY - przyznaje racje... wycofuje propozycje ping-ponga, ale skladam inna. Proponuje jakis dzial nie zwiazany, ze wspolnotami ani forum... cos zmienic trzeba bo przy braku pewnych dzialan poplatanie z pomieszaniem bedzie zawsze...
RoY napisał/a:
Osso chozi
IMHO - o to, ze nie zwracasz uwagi na strony... czytasz to co przybylo na stronie wyswietlonej ale nie ostatniej... nie przechodzisz na nastepna strone...
IMHO - o to, ze nie zwracasz uwagi na strony... czytasz to co przybylo na stronie wyswietlonej ale nie ostatniej... nie przechodzisz na nastepna strone...
albo odwrotnie... od razu wskakujesz na ostatnią, a potem Ci się znowu świeci, bo masz jakiś post nieprzeczytany na poprzedniej - ja tak miałam
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
IMHO - o to, ze nie zwracasz uwagi na strony... czytasz to co przybylo na stronie wyswietlonej ale nie ostatniej... nie przechodzisz na nastepna
strone...
Destiny napisał/a:
albo odwrotnie... od razu wskakujesz na ostatnią, a potem Ci się znowu świeci, bo masz jakiś post nieprzeczytany na poprzedniej - ja tak miałam
Faktycznie jest jak piszecie.
Przed zmianą skryptów działało to jednak inaczej.
Wystarczyło klikać na nieprzeczytane i moża było przeczytać wszystko.
Dziwne
e tam... pewnie jak wiekszosc --- czyta wszystko do chwili, az zostna skojarzenia... patrzy a tu jeszcze 200postow zostalo... i co robi? znaczy co ja bym zrobil? kilk na oznacz wszystkie watki jako przeczytane...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum