dzis dopiero pojawila sie informacja o ruchach i zmianach...
ja to widzę inaczej: zmienił się admin, pojawiły się wątki w których możemy przedstawić pomysły zmian i ulepszeń, pojawił się wątek dyskusyjny na temat zmian - to są już działania
gawron napisał/a:
niepotrzebnie mnie wciagnelas w dyskusje
w ogóle nie wciągałam Cię w dyskujsję, odpowiedziałam tylko na pytanie markaneona, a że moje odczucia były związane z Twoją osobą tego chyba mi nie zabronisz?
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
ja to widzę inaczej: zmienił się admin, pojawiły się wątki w których możemy przedstawić pomysły zmian i ulepszeń, pojawił się wątek dyskusyjny na temat zmian - to są już działania
a ja widze po swojemu i chyba mi tego nie zabronisz?... dopiero sie dzis dowiedzialem, ze cos sie zmieni --- wczesnej jedynie bylo milczenie...
motyl napisał/a:
w ogóle nie wciągałam Cię w dyskujsję, odpowiedziałam tylko na pytanie markaneona, a że moje odczucia były związane z Twoją osobą tego chyba mi nie zabronisz?
ja Tobie nie zabraniam odczuc zwiazanych z nikim i nigdzie ...
No to przeczytaj to: http://www.slowicza.org.p...er=asc&start=20
Czy to nie jest przypadkiem próba korupcji?! Nie jestem pewien czy Tym chciałby podpisywać swoim zdjęciem taki tekst. On z takim gównem walczył całe życie
A w temacie - masz coś do powiedzenia?... Czy tylko... bańki puszczasz?
jak widać po Twoim przykładzie, niekoniecznie trzeba się w temacie wypowiadać..
Tak, tak. Masz trochę racji Ale taka moja natura (przepraszam ), że im wyżej kogoś widzę tym ostrzejsza reakcja na takie... taką... prowokację. I nie chce mi się o tym więcej gadać.
Tak, tak. Masz trochę racji Ale taka moja natura (przepraszam ), że im wyżej kogoś widzę tym ostrzejsza reakcja na takie... taką... prowokację. I nie chce mi się o tym więcej gadać.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum