Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
TD opowiada głupoty a admin nie odda władzy
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   

motyl napisał/a:
ale ja się cieszę że zostały podjęte pewne kroki w celu zmian na forum i w przeciwieństwie do niekótrych będę cierpliwa - nie wszystko można zrobić "od ręki"

cierpliwosc ma swoje granice... i jezeli bys dokladnie czytala forum to bys wiedziala ze na zmiany czekamy juz duuuzo dluzej niz od chcwili zalozenia nowego forum

motyl 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
wiekszych glupot nie przeczytalem od poczatku istnienia tego forum

ja czasem czytałam większe :D

motyl 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
jezeli bys dokladnie czytala forum

wiele razy używasz tego sformułowania, wychodzi na to że tylko Ty czytasz dokładnie forum :lol:

gawron 
totalny rekordzista

motyl napisał/a:
gawron napisał/a:
jezeli bys dokladnie czytala forum

wiele razy używasz tego sformułowania, wychodzi na to że tylko Ty czytasz dokładnie forum :lol:

chodzilo mi jedynie o to, abys o cierpliwosci troche dokladniej sie wypowiadala... ile mozna byc cierpliwym? miesiac? dwa? trzy? a wszystko to trawa o ile pamietam troche dluzej niz trzy miesiace.

dodatkowo --- nie wynika z tego co napisalem, iz TYLKO ja... ale, ze Ty nie czytasz dokladnie... widzisz roznice...?

motyl 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
dodatkowo --- nie wynika z tego co napisalem, iz TYLKO ja... ale, ze Ty nie czytasz... widzisz roznice...

ależ wynika bo Ty wielu osobom pisałeś zdanie "gdybyś dokładnie czytał forum to..." - co oznacza "ja czytam dokładnie i wiem"

gawron 
totalny rekordzista

nie bede sie w ping-ponga slownego zabawial z Toba... jedynie moge potwierdzic ze czytalem bardzo dokladnie ... ostatnio juz nie czytam dokladnie nic oprocz watkow w dziale Forum....

a Tobie proponuja abys sie zapoznala z tym postem
http://www.slowicza.org/p...ighlight=#54917
powinen duzo wyjasnic ... a jezlei nie to trudno

Biała 
totalny rekordzista
wc

motyl napisał/a:
niekoniecznie, można odmówić komuś prawa do czegoś (np. do zmiany decyzji) po prostu nie uznając i nie przyjmując jego decyzji

No włąsnie bo masz na to jakiś wpływ - nie przyjmę Pani rezygnacji odejścia z forum.
Zmieniasz dezyzję że chcesz odejśc a ktoś tego nie uznaje.
Motylku, naprawde skup się.
Nieuznanie zmiany decyzji moderatora oznaczałoby zabranie baz siłą :)
nie oddam - my nie uznajemy decyzji - czyli w jakiś sposób musimy wejśc w posiadanie baz.
nieuznanie zmiany decyzji musi nieść za sobą jakieś konsekwensje, a w tym przypadku jest to nie możliwe, czyli nie możemy odmówić zmiany decyzji. Co najwyżej możemy tylko nad taką zmianą dyskutować jak i ubolewać.

motyl 
totalny rekordzista

nie pisze tego celem ping-pongowania z Tobą, po prostu uważam że jeśli w tej chwili komuś zależy na zmianach na tym forum to powinien wykazać się cierpliwością i chociaż odrobiną dobrej woli, coś już zaczęło się dziać więc nie rozumiem o co kruszyć dalej kopię

motyl 
totalny rekordzista

Biała napisał/a:
Nieuznanie zmiany decyzji moderatora oznaczałoby zabranie baz siłą

nie to nie o to mi chodzi
Biała napisał/a:
nieuznanie zmiany decyzji musi nieść za sobą jakieś konsekwensje

no właśnie w takim rozumieniu tego powiedzenia w jaki ja go użyłam oznacza "wewnętrzne" nieuznanie bez używania swojej siły/władzy powodującej konsekwencje o jakich Ty piszesz, bo wtedy tej siły i władzy nie ma

ale nie grajmy tu w słówka bo to bez sensu

gawron 
totalny rekordzista

motyl napisał/a:
po prostu uważam że jeśli w tej chwili komuś zależy na zmianach na tym forum to powinien wykazać się cierpliwością i chociaż odrobiną dobrej woli, coś już zaczęło się dziać więc nie rozumiem o co kruszyć dalej kopię

a kto zaczal kruszyc kopie? czyzbys to nie byla Ty...
pokaz mi chociaz jeden moj post od chwili pojawienia sie info od Admina ktory namieszal... przed pojawieniem sie Twojego komentarza o "mieszaniu i krolu"...

motyl 
totalny rekordzista

wyraziłam swoje zdanie i odczucia... tylko a może aż

motyl 
totalny rekordzista

Biała napisał/a:
Motylku, naprawde skup się

już wiem jak to wytłumaczyć: "odmówienie prawa" użyłam w znaczeniu takim że nie uznaje się czyjegoś prawa do czegoś (np. zmiany decyzji) mimo że ten ktoś takie prawo ma i realnie nie ma się takiej siły aby mu tego zabronić

gawron 
totalny rekordzista

motyl napisał/a:
wyraziłam swoje zdanie i odczucia... tylko a może aż

ok... szkoda tylko, ze tak pozno... wyciagam wniosek, ze Twoja cierpliwosc ma granice mniej wiecej po trzech miesiacach... moja niestety, az tak rozlegla w czasie nie jest i nie bedzie... czy juz EOT - wrecz o to prosze ---- ... mam pomysly na przyjmniesze spedzania czasu w sieci niz pisanie na temat tego forum... juz wystarczajaco duzo sie napisalem... a teraz jak widze to o czym pisalem powoli zaczyna przynosic efekty... tym razem bede juz cierpliwy. widze, ze cos zaczelo sie dziac... a jak bedize przekonamy sie... moze znowu za trzy miesiace z hakiem a moze wczesnej...

Drewowi zas zycze, aby to bylo duzo wczesnej.

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

...hmmmm, chyba zaraz sie zaczne nazywac "woweq co to nie rozumie o co chodzi na forum"
a dlaczego: nie rozumiem dlaczego te zmiany wszystkie wchodza - zmiany do zmian, itp. Ja np.: nie chce zmian a raczej nie chcialam ich od samego poczatku.

Te wszystkie zmiany mnie jakos nie bawia, nie czuje potrzeby aby byly ale jesli maja pomoc w spokojnym snie innym 8) Moze jestem jedyna na forum, ktorej nie zalezy na tych wszystkich zmianach - bo mi nic nie przeszkadza na forum (poza tym, ze czasem pojawiaja sie ostre wymiany zdan - a przeciez mozna w sposob stanowczy ale grzeczy rozmawiac).

Najbardziej martwi mnie to, ze powoli ucieka gdzies ta mila atmosfera ktora jednak byla na forum. :(

----------
jeszcze jedno:

mamy duzy potencjal jesli chodzi o uzytkowniow - ludzie mamy ciekawe tematy/pomysly/informacje na rozne tematy....moze warto skupic sie wlasnie na tym [-o< :D

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

he ! woweq królowała na tym forum zasada niechlubna , ale podstawowa

" nie podoba ci się - nikt cię nie trzyma na siłę "

mógłbym zgryźliwie napisać , że możesz też z tej furtki skorzystać ale tego nie zrobię

napiszę tak :

zmiany w zmianach mają doprowadzic do tego aby było tak jak dawniej

tylko jak rozwiązać problem rozdwojenia ?

ale to też może jest właśnie znak naszych czasów - BLIŹNIAKI

Odpowiedz do tematu