Serdecznie polecam wszystkim Firefoxa. Jest naprawdę wygodniejszy i bezpieczniejszy od Internet Exploratora. Niektóre firmy już nawet zakazały używania IE a zaleciły używanie Firefoxa - ze względu na bezpieczeństwo właśnie.
Poza tym, tak jak napisał 314ter, Firefox lepiej spełnia standardy internetowe (chociażby poprawnie obsługuje przeźroczyste obrazki w formacie PNG - czego IE nie robi)
Wygoda użytkowania jest oczywiście rzeczą względną dla każdego, ja jednak nie wyobrażam już sobie surfowania po sieci bez zakładek i obsługi RSSa...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nuta... masz racje ... skoro Ty mogles pisac a ja dopiero teraz moge to oznacza, ze noca jakas niewidzialna reka "bananowa" zdjela mi "ostrzezenia"....
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
Problem z przeskakiwaniem do pierwszego nieprzeczytanego postu w IE powinien być już rozwiązany. Proszę o informację czy wszystkim już działa poprawnie.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006
Witanko,
wrzuciłam dzisiaj trzy foty do albumu, czekają obecnie, na autoryzację moderatora.
W kategorii, w której to uczyniłam widnieję, jako "Gość", pomimo tego, że jestem zalogowana, no i data/godzina jest jakaś dziwna "Czw 01 Sty, 1970 GośćTytuł zdjęcia: " Jeszcze mnie wtedy, nie było w planach ... Czy w momencie autoryzacji, wszystkie dane, zostaną zapisane prawidłowo ?
Pozdrawiam all
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum