Gawron: I słusznie, że się nie zgadzasz. Dopiero teraz zauważyłem, że przeniosłem o jeden Twój post za dużo. Ten rzeczywiście powinien pozostać. Przepraszam.
Skoro "błąd jest przywilejem filozofów a tylko głupcy nie mylą się nigdy" a Ty Drew jestes Pierwszym Filozofem Forumowym (PFF) przeprosiny zostaly przyjete.
Jednak nie daje mi spokoju to, iz ingerujesz w moje posty nie po to, aby dokonac chiachniec lub ocenzurowac ewentualnie tekst (slowa potocznie uznane za wulgarne itd) - co jest dopuszczalne... a prowadzisz w nich dyskusje ze mna. Nie podoba mi sie to i nie zgadzam sie, abys ingerowal w moje posty w celu prowadzenia w nich rozmowy ze mna.
Pisales, iz na innych forach tak wlasnie dzialaja moderatorzy - nie uwierze do chwili, az nie zobacze... prosze o przyklady
moge prosic a jakis inny przyklad... ten jest kiepski...
w podanym przez Ciebie nie widac, iz zmiany dokonal moderator co nie jest najwaznejsze... najwaznejsze jest kiedy dokonal zmiany a tego tez nie widac....
i tak naprawde przyklad podany przez Ciebie ma sie nijak do Twoich wypowiedzi w moich postach. W przykladzie przez Ciebie podanym jest krotkie wyjasnienie - podanie informacji o forum - a nie tlumaczenie sie i odpowiadanie na pytnia.
zeby uciac, dyskusje, iz beda caly czas szukal dziury w calym uznam, iz taka zasada jest przyjeta jezeli podasz mi przyklady (nawet tak kiepskie jak pierwszy) z pieciu roznych for...
dla mnie nadal zasada, ktora sie poslugujesz odpowiadajac w moich postach jest nie do przyjecia.
w zwiazku z zasada znana na forum mowiaca o kasowaniu z automatu tematow w zsypie (o ile dobrz epamietam po 30dniach od ostatniego posta) oraz otrzymania sprzecznej informacji na pw z tym co zostalo podane do wiadomosci prosze o doprecyzowanie zasad panujacych w zsypie.
Adminie... czytajac kilkanascie starszych watkow natrafilem na problem. Nie otwieraja sie linki kierujace na to samo forum i czasami ciezko sie polapac... gdzie co i jak...
Czy mozna cos z tym zrobic?
w tematach nie zamknietych wiem ... ale co mam zrobic w zamknietych? tam nie moge cytowac i nie moge podmienic kilku literek tak jak w otwartych i dotrzec do przekierowania. --- zaznaczam mam na mysli przeniesienie tylko do innego tematu na .org a nie .org.pl
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006
gawron napisał/a:
w zwiazku z zasada znana na forum mowiaca o kasowaniu z automatu tematow w zsypie (o ile dobrz epamietam po 30dniach od ostatniego posta) oraz otrzymania sprzecznej informacji na pw z tym co zostalo podane do wiadomosci prosze o doprecyzowanie zasad panujacych w zsypie.
Zgadza się, wyłączone zostało kasowanie postów po 30 dniach w zsypie. Opis został odpowiednio zmieniony. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006
gawron napisał/a:
Adminie... czytajac kilkanascie starszych watkow natrafilem na problem. Nie otwieraja sie linki kierujace na to samo forum i czasami ciezko sie polapac... gdzie co i jak...
Czy mozna cos z tym zrobic?
Niestety, z tego co się orientuję, przy którymś z 'ulepszeń' forum nastąpiła taka zmiana. Podobno nic z tym się nie da zrobić.
Miejmy tylko nadzieję, że stare linki szybko się zdeaktualizują i zostaną zastąpione nowymi...
_________________ --
drew
Adminie... mam problem... niestety klikajac na nowe wiadomosci musze przewijas strone ku dolowi, aby dotrzec do pierwszej wiadomosci nieprzeczytanej. Kiedys z automatu po takim kliknieciu ladowalem w pierwszej nieprzeczytanej wiadomosci. To samo dzieje sie podczas podawania linkow do tego forum - po kliknieci na link laduje sie na poczatku strony a nie w wiadomosci z linka.
Czy problem tylko mnie dotyczy?
Czy mam cos zle ustawione?
p.s. T-D --- to nie jest czepianie tylko cos co mi przeszkadza... a Tobie?
Adminie Drew, zgodnie z zyczneiem pomagam jak moge...
Oceniajac wszystkich uzytkownikow (teraz przynajmniej widac golym okiem kto jest oceniany i wnioski bez kompletniej wiedzy same sie nasuwaja) wychwycilem pewna niescislosc regulaminowa
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
gawron napisał/a:
Adminie... mam problem... niestety klikajac na nowe wiadomosci musze przewijas strone ku dolowi, aby dotrzec do pierwszej wiadomosci nieprzeczytanej. Kiedys z automatu po takim kliknieciu ladowalem w pierwszej nieprzeczytanej wiadomosci. To samo dzieje sie podczas podawania linkow do tego forum - po kliknieci na link laduje sie na poczatku strony a nie w wiadomosci z linka.
Z tego co wiem, problem dotyczy jedynie przeglądarki Internet Explorer. W innych przeglądarkach działa dobrze. Problem jest obecnie badany przez 314tera.
Administrator jest loginem technicznym. Nie służy on do pisania postów, brania udziału w ankietach itp. Podobnie masz w systemie Windows, w którym konto administartora istnieje i nie służy do normalnej pracy. Identycznie konto 'root' w systemach Unixowych.
gawron napisał/a:
BTW zastanawiam sie w jaki sposob chcesz przestrzegac punkt 6regulamiu...
Wszelkimi możliwymi sposobami adekwatnymi do rangi problemu.
_________________ --
drew
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
drew napisał/a:
Z tego co wiem, problem dotyczy jedynie przeglądarki Internet Explorer. W innych przeglądarkach działa dobrze. Problem jest obecnie badany przez 314tera.
Na razie polecam używanie Firefoxa - tam ten problem nie istnieje, podobnie jak więcej mniejszych lub większych niuansików... IE dość dawno zaczęło odstawać od stawki, internet idzie do przodu, ale IE nie. MS zapomniał chyba o tym produkcie skupiając się na IE 7 i Viscie. Co ciekawsze trudno mi namierzyć i powtórzyć ten błąd, bo występuje on raz, a czasami nie - mi więcej nie. Nie mniej wiem że jest ten burak i go szukam aby poprawić.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum