Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Pytanie do Admina...
Autor Wiadomość
nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Wto 11 Lip, 2006   

gawron napisał/a:
ja tam za "papla" bym obstawial.... i stworzym slecjalna range "troll"

mozna dodac tez kontestatora :lol:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Wto 11 Lip, 2006   

powiedzialbym, iz to powinien byc warunek nadania rang ... :lol: :wink:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

http://www.slowicza.org/v...p?p=58300#58300
Drew napisał:
Cytat:
Gawron: I słusznie, że się nie zgadzasz. Dopiero teraz zauważyłem, że przeniosłem o jeden Twój post za dużo. Ten rzeczywiście powinien pozostać. Przepraszam.

Skoro "błąd jest przywilejem filozofów a tylko głupcy nie mylą się nigdy" a Ty Drew jestes Pierwszym Filozofem Forumowym (PFF) przeprosiny zostaly przyjete. :)

Jednak nie daje mi spokoju to, iz ingerujesz w moje posty nie po to, aby dokonac chiachniec lub ocenzurowac ewentualnie tekst (slowa potocznie uznane za wulgarne itd) - co jest dopuszczalne... a prowadzisz w nich dyskusje ze mna. Nie podoba mi sie to i nie zgadzam sie, abys ingerowal w moje posty w celu prowadzenia w nich rozmowy ze mna.

Pisales, iz na innych forach tak wlasnie dzialaja moderatorzy - nie uwierze do chwili, az nie zobacze... prosze o przyklady

drew 
Admin
Homo Pelikanus

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów

"Błogosławieni, którzy nie widzieli ale uwierzyli"

http://forum.infojama.pl/...p=588692#588692

gawron 
totalny rekordzista

moge prosic a jakis inny przyklad... ten jest kiepski...

w podanym przez Ciebie nie widac, iz zmiany dokonal moderator co nie jest najwaznejsze... najwaznejsze jest kiedy dokonal zmiany a tego tez nie widac....

i tak naprawde przyklad podany przez Ciebie ma sie nijak do Twoich wypowiedzi w moich postach. W przykladzie przez Ciebie podanym jest krotkie wyjasnienie - podanie informacji o forum - a nie tlumaczenie sie i odpowiadanie na pytnia.

zeby uciac, dyskusje, iz beda caly czas szukal dziury w calym uznam, iz taka zasada jest przyjeta jezeli podasz mi przyklady (nawet tak kiepskie jak pierwszy) z pieciu roznych for...

dla mnie nadal zasada, ktora sie poslugujesz odpowiadajac w moich postach jest nie do przyjecia.

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006   

w zwiazku z zasada znana na forum mowiaca o kasowaniu z automatu tematow w zsypie (o ile dobrz epamietam po 30dniach od ostatniego posta) oraz otrzymania sprzecznej informacji na pw z tym co zostalo podane do wiadomosci prosze o doprecyzowanie zasad panujacych w zsypie.

gawron 
totalny rekordzista

Adminie... czytajac kilkanascie starszych watkow natrafilem na problem. Nie otwieraja sie linki kierujace na to samo forum i czasami ciezko sie polapac... gdzie co i jak...

Czy mozna cos z tym zrobic?

w tematach nie zamknietych wiem ... ale co mam zrobic w zamknietych? tam nie moge cytowac i nie moge podmienic kilku literek tak jak w otwartych i dotrzec do przekierowania. --- zaznaczam mam na mysli przeniesienie tylko do innego tematu na .org a nie .org.pl

drew 
Admin
Homo Pelikanus

gawron napisał/a:
w zwiazku z zasada znana na forum mowiaca o kasowaniu z automatu tematow w zsypie (o ile dobrz epamietam po 30dniach od ostatniego posta) oraz otrzymania sprzecznej informacji na pw z tym co zostalo podane do wiadomosci prosze o doprecyzowanie zasad panujacych w zsypie.

Zgadza się, wyłączone zostało kasowanie postów po 30 dniach w zsypie. Opis został odpowiednio zmieniony. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. :)

drew 
Admin
Homo Pelikanus

gawron napisał/a:
Adminie... czytajac kilkanascie starszych watkow natrafilem na problem. Nie otwieraja sie linki kierujace na to samo forum i czasami ciezko sie polapac... gdzie co i jak...

Czy mozna cos z tym zrobic?

Niestety, z tego co się orientuję, przy którymś z 'ulepszeń' forum nastąpiła taka zmiana. Podobno nic z tym się nie da zrobić. :(
Miejmy tylko nadzieję, że stare linki szybko się zdeaktualizują i zostaną zastąpione nowymi...

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006   

drew napisał/a:
Podobno nic z tym się nie da zrobić.

Drew --- albo ktos podal Tobie niepelna informacje, albo teraz Ty to czynisz !!!
Oswiadczam, ze mozna.
drew napisał/a:
Miejmy tylko nadzieję, że stare linki szybko się zdeaktualizują i zostaną zastąpione nowymi...

Nie mozna tak traktowac historii!

gawron 
totalny rekordzista

Adminie... mam problem... niestety klikajac na nowe wiadomosci musze przewijas strone ku dolowi, aby dotrzec do pierwszej wiadomosci nieprzeczytanej. Kiedys z automatu po takim kliknieciu ladowalem w pierwszej nieprzeczytanej wiadomosci. To samo dzieje sie podczas podawania linkow do tego forum - po kliknieci na link laduje sie na poczatku strony a nie w wiadomosci z linka.

Czy problem tylko mnie dotyczy?
Czy mam cos zle ustawione?

p.s. T-D --- to nie jest czepianie tylko cos co mi przeszkadza... a Tobie?

gawron 
totalny rekordzista

Adminie Drew, zgodnie z zyczneiem pomagam jak moge... 8)

Oceniajac wszystkich uzytkownikow :lol: (teraz przynajmniej widac golym okiem kto jest oceniany i wnioski bez kompletniej wiedzy same sie nasuwaja) wychwycilem pewna niescislosc regulaminowa

Czy włascicielem tego nicka
http://www.slowicza.org/profiles/463.htm
oraz tego
http://www.slowicza.org/profiles/38.htm
jest ta sama osoba?

I jak ma sie do tego punkt 6 regulaminu..
http://www.slowicza.org/t...orum-vt1910.htm

(IMHO ta sama bo swieci sie tak samo jak Ty co nie oznacza, ze to Ty)

BTW zastanawiam sie w jaki sposob chcesz przestrzegac punkt 6regulamiu...

z gory dziekuje za odpowiedz... a i jeszcze jedno doprecyzowanie wczesnejsze pytania tez byly kierowane do Ciebie a nie do drugiego Administratora.

drew 
Admin
Homo Pelikanus

gawron napisał/a:
Adminie... mam problem... niestety klikajac na nowe wiadomosci musze przewijas strone ku dolowi, aby dotrzec do pierwszej wiadomosci nieprzeczytanej. Kiedys z automatu po takim kliknieciu ladowalem w pierwszej nieprzeczytanej wiadomosci. To samo dzieje sie podczas podawania linkow do tego forum - po kliknieci na link laduje sie na poczatku strony a nie w wiadomosci z linka.

Z tego co wiem, problem dotyczy jedynie przeglądarki Internet Explorer. W innych przeglądarkach działa dobrze. Problem jest obecnie badany przez 314tera.

gawron napisał/a:
Czy włascicielem tego nicka
http://www.slowicza.org/profiles/463.htm
oraz tego
http://www.slowicza.org/profiles/38.htm
jest ta sama osoba?

Administrator jest loginem technicznym. Nie służy on do pisania postów, brania udziału w ankietach itp. Podobnie masz w systemie Windows, w którym konto administartora istnieje i nie służy do normalnej pracy. Identycznie konto 'root' w systemach Unixowych.

gawron napisał/a:
BTW zastanawiam sie w jaki sposob chcesz przestrzegac punkt 6regulamiu...

Wszelkimi możliwymi sposobami adekwatnymi do rangi problemu.

314TeR 
Admin

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

drew napisał/a:
Z tego co wiem, problem dotyczy jedynie przeglądarki Internet Explorer. W innych przeglądarkach działa dobrze. Problem jest obecnie badany przez 314tera.

Na razie polecam używanie Firefoxa - tam ten problem nie istnieje, podobnie jak więcej mniejszych lub większych niuansików... IE dość dawno zaczęło odstawać od stawki, internet idzie do przodu, ale IE nie. MS zapomniał chyba o tym produkcie skupiając się na IE 7 i Viscie. Co ciekawsze trudno mi namierzyć i powtórzyć ten błąd, bo występuje on raz, a czasami nie - mi więcej nie. Nie mniej wiem że jest ten burak i go szukam aby poprawić.

gawron 
totalny rekordzista

drew napisał/a:
Administrator jest loginem technicznym. [ciach]

czy jestes pewny? jakos nie zauwazylem na innych forach tego o czym piszesz....

dziekuje jednak za odpowiedz...

Odpowiedz do tematu