a gdzie ty ten dym widzisz? zwylka rozmowa ... kilku Uzytkownikow pisze o swoich pomyslach... ja napisalem jedynie o propozycjach z przeszlosci i doprecyzowalem, iz technicznych przeszkod nie ma... (jednak po wypowiedzi Drewa widze, iz malo dokladnie -- ale nie bede jeszcze raz tlumaczyl)... a Ty dym widzisz...
dswig napisał/a:
Niech wygra lepsze.
zwolennik zawodow... nic tak nie wciaga jak aferki, nieprawdaz?
dswig napisał/a:
Ponadto nie mogę sobie wyobrazić Gawiego i TeDe jako moderatorów jednego forum. Zabanowaliby się na śmierć.
widzisz ... sa takie rowiazania, zeby nawet T-D z gawronem sobie normalnie rozmawiali, ale Ty raczej wolalbys, abysmy wiecznie sie klocili.. przeciez zawody musza trawac ... jak przestana trwac to sie zanudzisz na smierc...
nie jest to atak personalny i jezeli tak to odczytales to wyjasniam - jest jedynie wynik moich obserwacji i moje odczucia
widzisz ... sa takie rowiazania, zeby nawet T-D z gawronem sobie normalnie rozmawiali, ale Ty raczej wolalbys, abysmy wiecznie sie klocili.. przeciez zawody musza trawac ... jak przestana trwac to sie zanudzisz na smierc...
Powiem szczerze że jakoś ostatnio dobrze mi się czyta takie rzeczy. Ale nie przejmuj sie to u mnie przejściowe i za tydzień, dwa takich wątków nie będę nawet otwierać aby przeczytać.
I jakoś nie wierzę że jesteś w stanie wytrzymać bez soczystych dyskusji (nie chciałem tu słowa ostrych)
Co nie zmienia faktu, że łączenie forów jest dla mnie bezcelowe.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Powiem szczerze że jakoś ostatnio dobrze mi się czyta takie rzeczy. Ale nie przejmuj sie to u mnie przejściowe i za tydzień, dwa takich wątków nie będę nawet otwierać aby przeczytać.
a co bedziesz czytal? jezeli moge sie zapytac - oczywiscie mam na mysli forum
co do przejmowania --- nie przejmuje sie .... bardzo lubie Twoj styl pisania a i lubie czytac oceny dotyczace mojej osoby oraz to jak, kiedy, gdzie i o czym piszesz....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum