Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przenoszenie i łączenie forów
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006   

dswig napisał/a:
A ja nie rozumiem całego tego dymu z połaczeniem.

a gdzie ty ten dym widzisz? zwylka rozmowa ... kilku Uzytkownikow pisze o swoich pomyslach... ja napisalem jedynie o propozycjach z przeszlosci i doprecyzowalem, iz technicznych przeszkod nie ma... (jednak po wypowiedzi Drewa widze, iz malo dokladnie -- ale nie bede jeszcze raz tlumaczyl)... a Ty dym widzisz...

dswig napisał/a:
Niech wygra lepsze.

zwolennik zawodow... nic tak nie wciaga jak aferki, nieprawdaz?
dswig napisał/a:
Ponadto nie mogę sobie wyobrazić Gawiego i TeDe jako moderatorów jednego forum. Zabanowaliby się na śmierć.

widzisz ... sa takie rowiazania, zeby nawet T-D z gawronem sobie normalnie rozmawiali, ale Ty raczej wolalbys, abysmy wiecznie sie klocili.. przeciez zawody musza trawac ... jak przestana trwac to sie zanudzisz na smierc... :lol:

nie jest to atak personalny i jezeli tak to odczytales to wyjasniam - jest jedynie wynik moich obserwacji i moje odczucia :P :lol:

dswig 
chętnie gawędzi

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006   

gawron napisał/a:

widzisz ... sa takie rowiazania, zeby nawet T-D z gawronem sobie normalnie rozmawiali, ale Ty raczej wolalbys, abysmy wiecznie sie klocili.. przeciez zawody musza trawac ... jak przestana trwac to sie zanudzisz na smierc... :lol:

Powiem szczerze że jakoś ostatnio dobrze mi się czyta takie rzeczy. Ale nie przejmuj sie to u mnie przejściowe i za tydzień, dwa takich wątków nie będę nawet otwierać aby przeczytać.
I jakoś nie wierzę że jesteś w stanie wytrzymać bez soczystych dyskusji (nie chciałem tu słowa ostrych)

Co nie zmienia faktu, że łączenie forów jest dla mnie bezcelowe.

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   

dswig napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że łączenie forów jest dla mnie bezcelowe.

łączenie ?????

miedza , zasieki , okopy itp. rosną w zastraszającym tempie :-k

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   

dswig napisał/a:
Powiem szczerze że jakoś ostatnio dobrze mi się czyta takie rzeczy. Ale nie przejmuj sie to u mnie przejściowe i za tydzień, dwa takich wątków nie będę nawet otwierać aby przeczytać.

a co bedziesz czytal? jezeli moge sie zapytac - oczywiscie mam na mysli forum

co do przejmowania --- nie przejmuje sie :D .... bardzo lubie Twoj styl pisania a i lubie czytac oceny dotyczace mojej osoby oraz to jak, kiedy, gdzie i o czym piszesz....

Odpowiedz do tematu