modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 26 Kwi, 2006
Adminie,
jestem klientką Robbo i z tego co mi mówiono, jestem w sieci LAN, co powinno powodować szybkie otwieranie się stron www.slowicza.org, a także szybką komunikację w użytkownikami, będącymi w tej sieci. Tak nie jest Każda inna strona www, otwiera się błyskawicznie, tylko nie strona forum osiedlowego.
Strona otwiera mi się po dopiero po odświeżeniu, a w niektórych momentach rozjeżdża mi się rozdzielczość (pół strony) znajduje się po za ekranem. Czy takie problemy, są związane z moimi ustawieniami, czy też Robbo...nie spełnia moich wymagań ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006
Też tak miałem i to nie w Asterze. Teraz jest już chyba dobrze. Może to lokalne zawirowania Robbo - a może coś innego. Poczekajmy aż 314ter się wypowie.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006
Niestety jest to wina jednego z operatorów robbo - a mianowicie wavenet'u. Dostawca ten się "zapycha" stąd forum zaczyna bardzo wolno chodzić. Efekt ten jest uwypuklony u userów korzystających właśnie z łączy Net24 netii i Astera.
Mam już pomysł na poprawę konkretną prędkości, ale to dopiero nie wcześniej niż za 2 tygodnie.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum