Kania,
podjąłeś taką decyzję, to twój wybór. Tak jak mówiliśmy ostatnio - nikt tu nikogo nie trzyma na siłę, tym bardziej jeśli ktoś nie czuje się tu dobrze . Osobiście uważam jednak że zbyt osobiście podeszłeś do dyskusji o Burmistrzu Piaseczna...
A jeśli chodzi o twoją prośbę to powołam się na Regulamin:
"18. Nie kasujemy żadnych postów ani żadnych kont użytkowników na jego lub czyjąkolwiek prośbę."
Pozdrawiam i powodzenia!
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 26 Kwi, 2006
Kania, jeśli tak samo nie umiesz obronić swoje zdanie, jak szybko żegnasz sie z tym forum, to ja nigdy na Ciebie nie zagłosuje....nie wzbudzasz mojego zaufania, a co gorsze nie umiesz go obronic... My potrzebujemy polityka a nie mazgaja....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
jak można śledzić nie będąc zarejestrowanym... przecież nie wiadomo, które tematy i posty są nowe i wszystko trzeba przeglądać i przetrzepywać pod tym kątem... chyba, że ktoś naprawdę nie ma co robić...
ściema
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
może tej osobie chodziło o to że przyglada sie forum,ja sam to robie jak nie chce sie wypowiadac, jest to trudne bo nic sie nie swieci na pomaranczowo ale nie niemozliwe do wykonania.troche pracy trzeba w to włożyc... i smialo mozna czytac sobie posty i "sledzic" jakis temat...
może tej osobie chodziło o to że przyglada sie forum,ja sam to robie jak nie chce sie wypowiadac, jest to trudne bo nic sie nie swieci na pomaranczowo ale nie niemozliwe do wykonania.troche pracy trzeba w to włożyc... i smialo mozna czytac sobie posty i "sledzic" jakis temat...
Pozdrawiam
a ja zadałem sobie trud i przeczytałem marku wszystkie twoje 15 postów i dla mnie jesteś "grzybnią" , interesuje cię tylko Sówka i Kania
- taki podejrzliwy właśnie się ostatnio zrobiłem
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum