Na wstępie chciałabym pogratulować tego wirtualnego zwycięstwa Drew’owi, jak również Gawronowi, MIKI-emu, Wug’owi, M4b, oraz Marcinowi.
Dziekuje wszystkim osobom glosujacym na kandydature wirtualnego gawrona.
Dziekuje Modliszce za ciekawy pomysl ankiety i zachecam wszystkich do aktywniejszego uczestniczenia w zyciu Wspolnot oraz calego Osiedla...
Gratulacje skladam Drewowi .... przegrac z takim "przeciwnikiem" to zaszczyt.
Gratulacje dla wszystkich uczestniczacych w tej ankiecie ... jak rowniez gratulacje dla Uczestnikow pierwszej tury wyborow, ktorzy glosy poparcia uzyskali.
Czekalem na to podsumowanie, aby pozegnac sie z Uzytkownikami tego prywatnego forum 314TeR i podziekowac za mozliwosc poznania Was w wirtualnym jak rowniez w realnym "swiecie".
Traktowalem to forum jako nasza wspolna czesc zycia osiedlowego tak samo jak traktowalem swoja wspolnote, ktorej czesci wlascicielem jestem - takie zapewnienia mialem w czasie zakladania osiedlowego forum slowicza.org. Bylem w pewnym sensie wlascicielem domeny, ale juz nie jestem. - czy warto wiecej o tym pisac? hmmm... sam nie wiem. Jedynie moge napisac, iz po ostatnich wydarzeniach wiem juz, iz blad popelnilem. Kiedys ufalem pulsnetowemu forum zarzadzanemu przez Slimaka (Slimaku - przepraszam za to, iz wczesnej nie widzialem w czym problem tkwi) oraz 314TeR. Powinienem na bledach sie uczyc. No coz, jak widac jeden blad nie wystarcza. Trzeba ich miec na karku wiecej. ....
Na kazdy post dotyczacy mojej osoby chetnie odpowiem, ale juz nie tu tylko na Forum, ktorego wlascicielami sa osoby piszace i czytajace a nie tylko zarzadajace prywatnym forum. Dlaczego nie tu? Odpowiedz jest bardzo prosta... To byl moj ostatni post na forum, ktorego wlascicielem jest 314TeR a nie my wszyscy.
Wole pisac na forum, ksztaltowanym przez Uczestnikow a nie zarzadcow.
Do zobaczenia na naszym Wspolnym Forum... do zobaczenia w realu.
Milo bylo Was poznac... i mam nadzieje, iz na tym sie nie skonczy
p.s.
Cytat:
Gawron, skoro tak trudno ci wychodzi "silna wola" to możemy ci pomóc w ramach pomocy sąsiedzkiej i ci bana założyć , wystarczy twoje życzenie w tej kwestii
Prawda T-D, tacy mili i fajni będziemy .
Kaffi, T-D oraz 314TeR --- uznajcie, iz moja wola jest slaba... zalozcie mi bana w ramach sasiedzkiej pomocy... badzcie tacy mili i fajni...
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 07 Maj, 2006
Gawronie,
Powiem krótko .. to żałosne, że wykorzystałeś ten temat jako kolejną okazję do pokazania Twoich żali, które odnoszą się do zarzutów równie bezpodstawnych i wyzsanych z palca jak kampanie wyborcze co poniektórych kandydatów. Tak właśnie wygląda ostatnimi czasy Twoje pisanie na tym forum. Wchodzisz jedynie po to, aby sarkastycznie podejść do tego forum, moderatorów i admina, a jednocześnie po to aby ZAREKLAMOWAĆ SWOJE PRYWATNE FORUM, jako jedyne WOLNE
Niestety u nas wszyscy są uciśnieni i ograniczani na każdym kroku .... jezu myślałem, że tylko politycy piszą takie brednie ech ... człowiek się przyzwyczaja
Teraz będzie odejście od tematu, jednak wymuszone...
gawron napisał/a:
Traktowalem to forum jako nasza wspolna czesc zycia osiedlowego tak samo jak traktowalem swoja wspolnote, ktorej czesci wlascicielem jestem - takie zapewnienia mialem w czasie zakladania osiedlowego forum slowicza.org. Bylem w pewnym sensie wlascicielem domeny, ale juz nie jestem. - czy warto wiecej o tym pisac? hmmm... sam nie wiem.
Myślę że warto o tym napisać... w której części jesteś "właścicielem"? Żadnej wpłaty za domenę ani utrzymanie forum z twojej strony nie było. Mam zanotowaną każdą wpłatę, ale jakoś Ciebie na tej liście nie ma...
A gwoli wyjaśnienia... Jedyna składka forumowiczów to było opłacenie domeny slowicza.org - złożyło się 10 osób (najpierw wykupiłem domenę a potem była dobrowolna składka). Wszelkie inne koszty utrzymania forum (czyli serwer, łącze internetowe) ponosiłem sam. Taki był mój wybór, ale nie roszczę i nigdy nie rościłem żadnych żądań z tego tytułu w kierunku forumowiczów. Piszę o tym teraz tylko dlatego żeby wszystko było jasne, bez żadnych niedomówień.
Na początku forum ja i Ślimak walczyliśmy ostro z Pulsnetem aby zachować bazę poprzedniego forum, niestety nie udało nam się, gdyż zostaliśmy zaszantażowani konsekwencjami prawnymi. Wszelkie moje działania związane z forum zawsze były ukierunkowane na zapewnienie komunikacji międzysąsiedzkiej na naszym osiedlu. Sam się dziwię że tyle razy muszę to wszystkim wyjaśniać...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
314TeR daj spokój, widocznie Gawron chciał mieć własne forum, forum pod jego kontrolą i na to były ukierunkowane jego działania i późniejsze ataki, a także obecna kampania wyborczo reklamowa. Takie rozumowanie sporo tłumaczy. Do "brudnych" zagrywek przyzwyczaili nas już politycy ... mnie nic już nie zdziwi....
Żadnej wpłaty za domenę ani utrzymanie forum z twojej strony nie było.
wytrzymalbym wszystko i nie napisal ani jednego slowa - dowodem jest brak komentarza pod wypowiedzia T-D... jednak bezczelnego klamstwa nie zniose
314TeR... przykro mi, ze twoja pamiec jest tak krotka...
przypomne, iz sam dokonales wyboru w jakiej formie mam oplate wniesc...
nie mam dowodu wplaty - bo takowej nie bylo
i nie mam paragonu od Pilarskich... a takowe spotkanie sie odbylo...
reszte pomine milczeniem bo rozpisalbym sie na dwie strony przytaczajac rozne wypowiedzi jako argumenty ... jednoczesnie prosze o nie prowokowanie mnie do zabierania glosu... jezeli chcesz kontynuowac dlalej temat to zgodnie z tym o co tak walczyles razem z moderatorami przejdz na pw...
oczywiscie za bezczelne klamstwo adminowi nic nie grozi....
taka forme przeporsin mozesz sobie wsadzic tam gdzie slonce nie dochodzi...
i dlatego pozwalam sobie na kontunuowanie tematu.
1. nie znalem Ciebie przed tym spotkaniem - i nie zapraszalem tylko po to, aby poznac.
2. gdyby nie skladka nie proponowalbym spotkania
3. zaproponowalem albo numer konta podaj - albo spotkanie na piwie... wyboru dokonales sam...
4. nie bylo to jedno piwo
5. skladki dobrowolne w chwili spotkania przewyzszaly (Twoje slowa) oplate na domene
6. zlikwiduj reklame Robbo na forum dla poparcia tego o czym wczesnej napisales, iz placisz za łacze.
chcesz dalej kontunuowac?
tylko po co?
kolejny przyklad na to ze Ty jako admin i T-D jako moderator podgrzewacie jedynie atmosfere... czyzbyscie nie mieli juz o czym pisac?
314TeR wlasnie przypomniales mi, iz jestem winien piwo (tyle, ze nie wiem ile) za prace wykonane przy moim sprzecie komputerowym.
jak widzisz w rozliczeniach miedzy nami piwo bylo waluta nie tylko za pierwszym razem.
czekam na informacje ile tego piwa jestem winien?
jak tylko ja otrzymam zakupie piwo i bedziesz mial je do odebrania w sklepie p.Grabarczyka.
314TeR daj spokój, widocznie Gawron chciał mieć własne forum, forum pod jego kontrolą i na to były ukierunkowane jego działania i późniejsze ataki, a także obecna kampania wyborczo reklamowa.
Gwoli wyjaśnienia : nowe forum powstało z mojej inicjatywy
gawron napisał/a:
314TeR wlasnie przypomniales mi, iz jestem winien piwo (tyle, ze nie wiem ile)
Jak widać masz wybiórczą i selektywną pamięć do spraw i obietnic, gdyż o piwie za domenę pamiętasz, ale zapomniałeś o innym piwie które mi obiecałeś. Nie pojęte jest tym bardziej dla mnie dlaczego o prywatne piwo pytasz mnie na forum publicznym, skoro rozmawialiśmy o tym przed chwilą na PW. Jak widać wolisz odpowiadać publicznie, ale ja nie mam zamiaru z Tobą dyskutować w ten sposób.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 08 Maj, 2006
Postawię Wam klatkę (sześciopak, tak to sie mówi? )...ale proszę Panowie,.... Nie tak się załatwia sprawy, między dżentelmenami... ...mam chyba, na tym punkcie jakąś schizę...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Modliszko - ostatnie wyjasnienie w tym temacie... nie dziekuje nie skorzystam.... moja czesc (szesciopaka, --- tak jest takie okreslenie) mozesz 314TeR przekazac.
A co do innego zalatwiania spraw... --- dzentelmenami? Pewnie, ze inaczej... rekawicą powinienem po twarzy walnac a potem ja na ziemie ciepnąć... i niech 314TeR rodzaj broni wybiera.... innych zasad nie znam na publiczne zarzuty klamstwa.
p.s od teraz wypowiadac sie bede tylko w watku "rezygnacja"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum