chłopaki do roboty, roznosić ulotki po klatkach i pukać do mieszkań z kolędą, a nie idziecie na łatwiznę
ale po co .... kiedys mi sie chcialo a teraz mi sie nie chce.... tym bardziej, ze skutecznie nam pomagasz... w stawianiu banerow na tym forum...
nie trzeba bylo prowokowac... i avatara kasowac...
to co uznales za akcje reklamowa jest jedynie akcja protestacyjna wobec dzialan jakie zostaly podjete w zwiazku z avatarem RoYa
co do dalszej czesc Twojej wypowiedzi...
nie tak dawno czytalem, iz ocenianie innego uzytkownika nie powinno miec miejsca na forum.... jak rozumiem Tobie bylemu moderatorowi wolno a innym nie! to budzi we mnie... jak to bylo? ... niesmak..
nie bedziesz juz zasmiecala tego miejsca swoimi postami
uuuu ..... kiepski ton ... strasznie poziom tolerancj się co poniektórym zaniżył ... ciekawe jak to odbierają inni Użytkownicy .... ciekawe, kto ma prawo decydować, która odpowiedź jest śmieciem ...
ło jezu ... gawron ... Roy ... większych banerów reklamowych nie mieliście ??
a czy ja się Twojego podpisu czepiam ???
tomasz-dominik napisał/a:
ale się Roy nakręcił ... łoj ... a ja myślałem, że to spokojny człowiek, który potrafi z rozwagą podejść do zagadnień na tym forum i skutecznie się izolować od problemów oraz nie wdawać w potyczki słowne, których sam był przeciwnikiem ... no cóż ... człowiek się zmienia ...
to nie człowiek się zmienia, tylko okoliczności Nie mogę obojętnie przejść obok tak rażącego przykładu cenzury pokutującej na tym forum !
Szczególnie, że tym razem cenzura spojrzała na mnie
Roy ... przypomnę Ci, że to nie żaden komitet ... tylko jedna osoba, która po zajściu zrezygnowała z Moderowania
fakt jest taki, że M4b w momencie "kontestowania" forum www.slowicza.org.pl był moderatorem tego forum.
To czy działał w porozumieniu z pozostałymi to już inna sprawa.
Roy, nie rozumiem ? ktoś nadepnął na Twoje czułe miejsce ?
T-D - jeżeli nie rozumiesz to czemu krytykujesz to co piszę
podobał Ci się pomysł z avatarem ? ok, ale to było podszywanie ... uznaj decyzję moderatorów jako działanie w dobrej wierze innych Użytkowników, a nie zachowujesz się jak obrażone dziecko ...
T-D - jeżeli już mówisz w imieniu Komitetu Centralnego (rozumiem, że z przyzwyczajenia) to powiedz mi do czego jest zdolny KC działając w dobrej wierze Użytkowników ???
To może od razu dajcie mi bana - bo to może będzie w dobrej wierze.....
Robi was Gawron jak chce a wy po staremu baniaczki
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006
...tylko jaki jest cel tego "robienia' Marekneon; i o jakie 'baniaczki' Ci chodzi, ja akwarium w domu nie mam ?
Nie mogę obojętnie przejść obok tak rażącego przykładu cenzury pokutującej na tym forum !
Szczególnie, że tym razem cenzura spojrzała na mnie
Roy, to nie chodzi o cenzurę, czemu tak to okreslasz...? Nie jesteś tu moderatorem, a opis w avatarze na to wskazywał. To nie jest cenzura. To jest usuwanie treści nieprawdziwych i wprowadzających w błąd.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Nawet nie wiesz jak się z tego powodu cieszę. Sam z sobą bym sobie nie poradził chyba
Kaffi napisał/a:
To jest usuwanie treści nieprawdziwych i wprowadzających w błąd.
Rozumiem. A jak napiszę : "Słońce krąży dookoła Ziemi" to usuniesz to ?
Przecież jest to treść nieprawdziwa, a co więcej wprowadza użytkowników w błąd.
...tylko jaki jest cel tego "robienia' Marekneon; i o jakie 'baniaczki' Ci chodzi, ja akwarium w domu nie mam ?
Słowa skierowane były do dzielnych moderatorów
na pewno nie miałem na myśli ciebie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum