jeśli takie stwierdzeni Was obraża to już strach z Wami dyskutować na jakikolwiek temat
stwierdzenie "gawron nie prowokuj mnie do dyskusji - kolejna zaczepka słowna" było aluzją do Twoich bardzo podobnych i nagminnie powtarzanych przez Ciebie - jakbys nie zauważył
EOT
toście mnie rozbawili
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006
ło jezu ... gawron ... Roy ... większych banerów reklamowych nie mieliście ??
chłopaki do roboty, roznosić ulotki po klatkach i pukać do mieszkań z kolędą, a nie idziecie na łatwiznę
ale się Roy nakręcił ... łoj ... a ja myślałem, że to spokojny człowiek, który potrafi z rozwagą podejść do zagadnień na tym forum i skutecznie się izolować od problemów oraz nie wdawać w potyczki słowne, których sam był przeciwnikiem ... no cóż ... człowiek się zmienia ...
RoY napisał/a:
zostało ono "przetestowane" przez ówczesny Komitet Centralny tego forum.
Roy ... przypomnę Ci, że to nie żaden komitet ... tylko jedna osoba, która po zajściu zrezygnowała z Moderowania, a Ty cały czas podsumowujesz wszystkich moderatorów i testujesz za ten czyn również nowych ... Roy, nie rozumiem ? ktoś nadepnął na Twoje czułe miejsce ? podobał Ci się pomysł z avatarem ? ok, ale to było podszywanie ... uznaj decyzję moderatorów jako działanie w dobrej wierze innych Użytkowników, a nie zachowujesz się jak obrażone dziecko ...
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006
gawron napisał/a:
nie bedziesz juz zasmiecala tego miejsca swoimi postami
uuuu ..... kiepski ton ... strasznie poziom tolerancj się co poniektórym zaniżył ... ciekawe jak to odbierają inni Użytkownicy .... ciekawe, kto ma prawo decydować, która odpowiedź jest śmieciem ...
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum