Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 Ocena użytkownika
Wprowadziliśmy kolejną nowość na Forum. Jest to pewien rodzaj zabawy - ocenianie innych uczestników forum.
Co to takiego? Otóż każdy może ocenić innego forumowicza w skali od 0 do 5. Średnia wszystkich otrzymanych ocen jest prezentowana przy awatarku danej osoby oraz w jej profilu.
Jeśli nikt nie oceniał danego użytkownika to domyślnie ma poziom 2,5. Po pierwszej ocenie zmieniany jest poziom na poziom oceny, po drugiej ocenie i kolejnej poziom jest wyliczany na podstawie średnich ocen.
Oceny można dokonać przeglądając profil ocenianej osoby.
Uwaga! Oceny można dokonać tylko raz i więcej nie można jej już zmienić, zatem polecamy rozwagę w swych osądach!
Ocenę należy oczywiście traktować z przymrużeniem oka, gdyż nie ma ona jakiegokolwiek wpływu na korzystanie z Forum.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wysłany: Sob 09 Wrz, 2006
Czy antagonizmów? Nie jestem przekonany, ponieważ nikt nie wie kto i ile dał. Zatem gdybyś się nie przyznał publicznie, to bym nie wiedział, kto mnie zdzielił po łbie zerem
No ale przynajmniej wiem za co dostałem - i przyjmuję Twoją ocenę w pokorze
EDIT: oczywiście dałem się nucie podpuścić na najstarszy numer na tym forum. Zatem wycofuję się - nie wiem, kto mi dał zero, hihi.
_________________ --
drew
Zatem wycofuję się - nie wiem, kto mi dał zero, hihi.
zaraz bedziesz wiedzial....
Gość otrzymales zero... oswiadczenie prawdziwe w przypadku kazdego zarejestrowanego uzytkownika do 12.09.2006 do godziny 12.00 - no prawie kazdego... nie moglem wstawic sobie zera...
drew napisał/a:
Ocenę należy oczywiście traktować z przymrużeniem oka,
i dokładnie tak to traktuję i wystawiam hurtowo oceny wszystkim, z którymi miałem kontakt na forum Może kiedyś Ci z najniższymi lub najwyższymi ocenami będą zapraszać na piwko ?
Pozdr.
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
a ja bardzo prosze o wylaczenie mnie z tej glupiej zabawy. nie zycze sobie brania udziału w jakimkolwiek plebiscycie popularnosci! prosze admina uniemozliwienie glosowania na mnie. zgodnie z zasadami wspolzycia kazdy uzytkownik na ktorego beda oddawane glosy powinien wyrazic na to swoja zgode - ja natomiast takiej nie daje!
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
ale o co ten krzyk? nie rozumiem. czy zabawa mająca na celu wprowadzenie życia na forum i za tym idąc - uśmiechu, komuś zaszkodzi? myślę, że nie. Z drugiej jednak strony jeśli sobie ktoś nie życzy to trudno... trzeba coś z tym zrobić.
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
Niestety, problem w tym że nie można wyłączyć dla jednego tylko użytkownika. Tymczasem patrząc na wyniki - ludzie wystawiają "oceny", czyli zabawa się podoba. Nie chciałbym im tej zabawy odbierać - zatem jedyne, co Ci mogę na razie polecić, to proste zignorowanie wyniku.
_________________ --
drew
Znalazłem błąd Po każdej ocenie (sprawdziłem to na IE) wystarczy kliknąc na pasku wstecz i można oddac znów głos. Podczas testu "wykorzystałem" woweq i nabiłem jej 150 ocen (sorki woweq na pocieszenie powiem, że były same 5)
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006
drew napisał/a:
Niestety, problem w tym że nie można wyłączyć dla jednego tylko użytkownika. Tymczasem patrząc na wyniki - ludzie wystawiają "oceny", czyli zabawa się podoba. Nie chciałbym im tej zabawy odbierać - zatem jedyne, co Ci mogę na razie polecić, to proste zignorowanie wyniku.
ja raczej wolalbym uniemozliwienie przez admina oddawania na mnie glosow
314TeR napisał/a:
:oops: na to nie wpadłem - wyłączyłem system, ponieważnie był wiarygodny. Do czasu usunięcia błędu zostanie wyłączony.
sugeruje sprawdzenie mozliwosci wylaczenia uzytkownikow z glosowania
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum