Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 Modernizacja forum
Dzisiejsza przerwa w działaniu forum była spowodowania zmianą miejsca umieszczenia forum. Od dziś mamy pełny komercyjny hosting ze wszystkimi jego zaletami, jak bezpieczeństwo danych, dostępność, większe pasmo... itp, itd...
Co da to użytkownikom? Przede wszystkim szybsze działanie skryptów, oraz szybsze ładowanie strony jako takiej, oraz koniec z problemami typu "pad łącza".
Ponieważ przenosiny wiązały się z dość znaczną ingerencją w konfigurację, mogą się pojawić jakieś niedociągnięcia w działaniu, które mogłem przeoczyć. Proszę je zgłaszać do mnie. Miło mi też będzie usłyszeć subiektywną opinię na temat prędkości działania forum jako takiego, czyli np. o ile szybciej działa teraz forum.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum