_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006
gawron napisał/a:
ja tez nie lubie jak mi ktos w ciemnosci w leb da...
Jak się w te "ciemności" nie zapucisz, to i nikt w głowę nie będzi Ci dawał
Z wyników jednak widzać, na chwilę obecną, że forumowicze nie chcą "no nama"... chcą jasności sytacji...a to będzie powodowało wątek przyczynowo-skutkowy...i tak w kółko Macieju...ech....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Jak się w te "ciemności" nie zapucisz, to i nikt w głowę nie będzi Ci dawał
najczesciej w te "ciemnosci" sie pakuje
jak mi ktos w twarz napluje
modliszka napisał/a:
a to będzie powodowało wątek przyczynowo-skutkowy...i tak w kółko Macieju...ech....
Modlicha... z gory zakladasz, ze ktos kogos chce obrazic.. wiec i "no name" tez nie pomoze... i z gory zakladasz, ze Moderator podejmujac jakies dzialania bedzie bledy popelnial -- mam nadzieje, ze po ostatniej wymianie zdan bledow popelnianych przez Uzytkownika/Moderatora/Admima bedzie duzo mniej albo i wcale. tak samo jak nie bedzie "pyskowek" dowolnego Uzytkownika/Moderatora/Admima... wole takie zalozenia...
choc w w Twoim zalozeniu jest wiele racji a raczej przykladow z przeszlosci-- ale sposobem nie jest "no name" tylko sprawny z nicka Moderator majacy wszystkie argumenty w kieszeni oraz my sami
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Głosowalem na 'NIE" - dlaczego? Dla mnie jest jeden aspekt wazny - szybko nadszedlby moment, ze dzialanie takiego 'no name' staloby sie glownym tematem wielu dyskusji (pewnie glownie na PW, bo zgodnie z regulaminem, dzialan moderatora nie mozna komentowac), a potem sledztwa i domysly kto TO rzeczywiscie zrobil. Oczywiscie bez sensu. Ale my umieny robic z igły widły. No i efekty tego rychlo przenioslyby sie na realne kontakty. Bo nasze forum jest specyficzne.
A jak jest na boisku ? Jak sędzia "odgwizda" to nie ma po co dyskutowac - gra sie dalej.
_________________ Pokój ludziom dobrej woli.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Pohor, każdy powinien sobie odpowiedzieć na pytanie: „czy woli, aby działanie jakiegokolwiek moderatora odbywało się na PW, czy na forum ogólnym”...myślę, że to kwestia gustu i kwestia rodzaju krytyki...
Tak jak zauważyła Destiny, temat „no name” jest jakby nieaktualny. Owy moderator z tego co wiem, nie będzie istniał ( i tu szereg różnych argumentów), a obecny stan, w którym i tak nie wiadomo, od kogo pochodzi ostrzeżenie, pozostawia nam jedynie domysły....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
W myśl nowych zasad ogłoszonych w memorandum, które są identyczne ze starymi zasadami, nie ma najmniejszego znaczenia czy będzie moderator noname czy nie. Decyzji żadnego z nich i tak nie będzie można komentować, więc co za różnica...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum