woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006
Gawron - ale o tym juz chyba byla mowa, kiedy powstawalo nowe forum
Ja przynajmniej wowczas mowilam - i nadal to samo powiem: nasze osiedle nie jest "strasznie" wielkie i wystarczy tylko jedno forum
Gawron - ale o tym juz chyba byla mowa, kiedy powstawalo nowe forum
gdyby nowe nie powstalo to dzis nadal Moderator i Admin mialby zawsze racje i walil bany tym co sie z tym stwierdzeniem nie zgadzaja... dzis jest inna sytuacja... pojawil sie Drew i jak wszystko na to wskazuje, iz proponowane rozwiazania jednak zostana tu przyjete... a spora czesc juz zostala przyjeta --- pisalem juz o tym w innych watkach... proponuje nie wracac tu do dyskusji a jedynie glosowac...
Wspólnota: Pelikanów
gooooollll!!!!
a, sory. wymksnelo mi sie
tak, glosowac.
Czy ktos pamieta ile osob najwiecej bralo udzial w glosowaniu? Ja pamietam takie co mialo 27 glosow. Hmmm.. chyba. Ale juz tematu nie pamietam.
_________________ Pokój ludziom dobrej woli.
...sorrry Gawron - ale ja nadal nie rozumiem - jedno forum czy dwa - ale jesli jedno to ktore
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006
Nie podoba mi sie tak postawione pytanie . Nie ma jasnej odpowiedzi - jeśli jedno to kótre ?
Czy slowicza.org, czy może wynik wskazujący na jedno nie zostanie zinterpretowany w/g własnej wygody i wskazane jedno , ideologicznie słuszne, bez pytania forumowiczów - które ?
_________________ Zmiana podpisu ...
...proste - ja nie wiem o ktore forum chodzi (a moze niech powstanie 3 forum osiedla slowicza - tak dla rownowagi ) - a juz od dawna mowialm, ze nie ma potrzeby aby na naszym osiedlu byly 2 fora
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Skoro, nie ma technicznych możliwości, żeby połączyć oba fora, postawione pytanie nie ma sensu. Wszystko w rękach Użytkowników, to oni zdecydują, o dalszych losach, obu forów...
Nie wyobrażam sobie, zamknięcia www.slowicza.org i pozostawienia go jedynie do czytania...Nie i koniec...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
to pytanie które od razu się nasuwa ... czy wogóle powinna powstawać kwestia i być głosowana na temat zamknięcia któregoś forum ?
Jeśli jest choć jeden Użytkownik, który chce aby funkcjonowało to czy inni powinni decydować o zamknięciu ? niby dlaczego ? jak im nie odpowiada to się na nim poprostu nie będą pojawiać ...
pytanie z tej ankiety nie owijając w bawełnę pyta o to czy zamykamy jedno z powstałych forum ...
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Jeśli jest choć jeden Użytkownik, który chce aby funkcjonowało to czy inni powinni decydować o zamknięciu ?
a i jeszcze jedna sprawa --- dlaczego zakladasz to forum a nie tamto? --- czy to nie efekt zdenerwowania?
dla mnie jest kompletnie bez roznicy czy to czy tamto zostaloby do czytania (o ile - nie bedzie zamordyzmu i zakazywania wolnosci wypowiedzi oraz zamknietych dzialow - tu)--- uwazam tylko, iz powinno byc jedno bo jest jedno osiedle a my powinnismy sie jako sasiedzi laczyc a nie dzielic.
moze warto Tu dzialy pozamykac --- wtedy bedziemy mogli sie przekonac, ktora koncepcja jest lepsza? beda dwa zaprzyjaznoine fora a za jakis czas wszystko bedize jasne... bez glosowan itd... ale jezeli zasady maja byc identyczne to po co dwa?
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
gawron napisał/a:
a i jeszcze jedna sprawa --- dlaczego zakladasz to forum a nie tamto? --- czy to nie efekt zdenerwowania?
nie Gawronie, to efekt troski o tych co piszą, że chcą, aby to forum pozostało z mozliwością pisania na nim
Coś często dopatrujesz się u innych "efektu zdenerowania" ...
gawron napisał/a:
o ile - nie bedzie zamordyzmu i zakazywania wolnosci wypowiedzi oraz zamknietych dzialow
"zamordyzm" jak to sam nazywasz sam kiedyś proponowałeś i jego wymagałeś, więc nigdy nie mów nigdy .... zakazywania wolności nigdy nie było, były jedynie próby być może zbyt drastycznego odejścia od krytyki moderatorów, aby nie był to dominujący temat na tym forum .... a zamknięte działy nawet jakby były to jedynie obok otwartych, a o tym czy będą zdecyduje każda wspólnota indywidualnie
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum