Czy jesteś za tym, aby bylo jedno forum osiedlowe czy dwa fora dotyczące tego samego osiedla?
Jedno
45%
[ 10 ]
Dwa
54%
[ 12 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22
Autor
Wiadomość
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006
gawron napisał/a:
a gdzie przeczytalas o takiej propozycji?
Czasami korzystam z pewnej zdolności, czytania między wierszami...
Wiem, że można wówczas źle zinterpretować, przekaz rozmówcy.
Dletgo też ja, otwarcie napisałam, czego bym nie chciała.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Coś często dopatrujesz się u innych "efektu zdenerowania" ...
alez Tomaszu Dominiku... przeciez to nie ja pisalem iz Dswig byl zdenerwowany tylko Dswig napisal, iz to ja bylem zdenerwony a Ty jeszcze przeprowadziles dowodzik myslowy...
tomasz-dominik napisał/a:
"zamordyzm" jak to sam nazywasz sam kiedyś proponowałeś i jego wymagałeś, więc nigdy nie mów nigdy
dokladnie -- nawet o tym pisalem... ale w tamtym czasie mowilem rowiez iz po czasie "wojny" przychodzi czas pokoju itrzeba zasady bedize zmienic... zapomniales o tym i zamiast zauwazyc, iz "wojna" sie skonczyla --- pakt pokojowy "podpisany" tkwiles w okopach.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006
MIKI napisał/a:
czemu kiedyś nie broniłeś tej słusznej myśli przewodniej
czemu ... ? wtedy wierzyłem, że otwarcie będzie lepszym rozwiązaniem ... czasem człowiek się myli nawet kiedy działa w dobrej wierze ... ale teraz piszę głównie o całym forum, a nie o działach zamkniętych-wspólnotowych...
A w przypadku działów zamknietych czy się myliłem ? ... nie mam pewności, może mniejsza ilość tematów poruszanych na forum i odejście użytkowników miało zupełnie inną przyczynę ... może to naturalne zmęczenie tematami parkingowo-kupowymi ... tego nie wiem i nie mam 100% pewności.
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum