Koszty dotyczące prowadzenia Forum ponosi Administrator i tym samym działa na zasadzie właściciela Forum. Udział w kosztach mają również firmy sponsorujące.
No wreszcie obejrzałem program minuta prawdy
po co było pisać, że forum jest nasze jak jest komercyjne.
Może zamiast pisać administrator forum lepiej od razu manager forum
bądźmy uczciwi do końca.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Koszty dotyczące prowadzenia Forum ponosi Administrator i tym samym działa na zasadzie właściciela Forum. Udział w kosztach mają również firmy sponsorujące.
No wreszcie obejrzałem program minuta prawdy
po co było pisać, że forum jest nasze jak jest komercyjne.
Może zamiast pisać administrator forum lepiej od razu manager forum
bądźmy uczciwi do końca.
Aż żal czytać. Szukanie dziury w całym. Przecież reklamy są od kilku miesięcy, więc nie rozumiem twojego zdziwienia. Dla mnie, osoby nie zwiazanej z moderatorami było oczywiste że te reklamy nie są zamieszczone bezinteresownie.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum