Właśnie jestem po wizycie w "ostrzeżeniach użytkowników"
Chciałabym pogratulować elokwencji moderatorowi, który przy ostrzeżeniu gawrona napisał chamstwo.
Tak enigmatycznego opisu juz dawno nie spotkałam. Zaczęłam się zastanawiać czy chodzi o chamstwo bo gawron :
1. nie powiedział dzień dobry wędrując po osiedlu?
2. Nie ustąpił staruszce na przejściu dla pieszych?
3. A może wepchał się w kolejkę w osiedlowym sklepiku?
Prosiłabym o szczegółowe opisanie, dlaczego ostrzeżenie z takim opisem zostało zamieszczone, bądź o podanie linka do postu, aby nie tylko moderatorzy mogli wyrobić sobie zdanie na temat "chamstwa" gawrona.
A swoją drogą sformuowanie - chamstwo - jest dość mocnym określeniem i chyba jednak nie przystoi w palcach moderatorów, którzy MAJĄ BYĆ BEZSTRONNI i dawać przykład innym.
PS: Na przyszłość proszę rozważyć możliwość zamieszczania linków do postów na skutek których poszły ostrzeżenia. Ułatwi to innym użytkownikom wyrobienie sobie swojego zadnia na dany temat.
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Chciałabym pogratulować elokwencji moderatorowi, który przy ostrzeżeniu gawrona napisał chamstwo.
Hehe - jak widać - Komitetowi Centralnemu nerwy powoli puszczają.
Chciałbym do tego co napisała Biała dodać, iż słowo "chamstwo" jest dosyć dosadnym określeniem.
Dlatego śladem Białej proszę "elokwentnego moderatora" o wytłumaczenie się ze swojej decyzji.
A może ostrzeżenie dla Gawrona jest działaniem prewencyjnym ???
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006
Zgodnie z sugestią Moderator uzupełnił ostrzeżenie o wskazanie na konkretny post.
Funkcja banowania jest z założenia działaniem prewencyjnym - ma spowodować że osoba banowana powstrzyma się w przyszłości od podobnych zachowań.
I jeszcze gwoli ścisłości - Gawron nie został zabanowany za ten post a jedynie jako wynik zsumowanych ostrzeżeń. Gdyby nie miał już na koncie ostrzeżenia o wartości 2, ban nie uruchomiłby się.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Funkcja banowania jest z założenia działaniem prewencyjnym - ma spowodować że osoba banowana powstrzyma się w przyszłości od podobnych zachowań.
dzialaniem prewencyjnym powiadasz.... a nie przypadkiem zamykaniem komus ust kto ma inne zdanie w temacie do Twojego i Moderatorow?
drew napisał/a:
I jeszcze gwoli ścisłości - Gawron nie został zabanowany za ten post a jedynie jako wynik zsumowanych ostrzeżeń. Gdyby nie miał już na koncie ostrzeżenia o wartości 2, ban nie uruchomiłby się.
skoro jestes tak dokladny to chyba powinienes wiedziec, iz bana nie mialem ... ban jest wtedy kiedy osoba nie ma mozliwosci rowniez czytania.
i gwoli scislosci - wczesnej za gorsze przewinienia nie bylo ostrzezen a tym bardziej o wartosci dwa... pierwsze otrzymalem o wartosci dwa za zart i przyznaje moze nie do konca w dobrym smaku w stosunku do Mikiego oraz za to, iz przyznalem sie do czepiania. czepianie czyli posiadanie wlasnego zdania. Jezeli za takie czyny bedziecie nadal karali ostrzezeniami to zostanie kolko wzajemnej adoracji - solidarnosc jajnikow i plemnikow.... Pierwsze ostrzezenie bylo to z Waszej strony zagraniem czasowym majacym na celu w ciagu kilku godzin ukaranie za wyimaginowane przewinienie nastepnym ostrzezeniem. --- swiadomy tego nie zmienilem stylu pisania a tym bardziej po tym w jakim stylu kare nalozylisci nie mam zamiaru sie zmieniac.
Drew.... prosze o przeprowadzenie dowodu, iz moj post byl chamski i w zwiazku z tym jestem chamem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum