Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 26 Cze, 2006
Delfin napisał/a:
A może niech przyszli moderatorzy sami się po prostu zgłoszą ?
Po pierwsze: nie przyszli moderatorzy, tylko kandydaci
Po drugie: można zgłosić się samemu - ale można zgłosić też kogoś. Wiele osób jest na tyle skromnych, że jesli ktoś nie poda ich kandydatury - sami się nie zgłoszą.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
No dobra, dobra Drew- kandydaci. Ale i tak zgłaszanie innych osób to moim zdaniem nie najlepszy pomysł. My sobie pozgłaszamy, a tu ludzie się nie zgodzą i po zawodach
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Rozumiem, żę nie ma ograniczeń, co do liczy zgłaszanych osób, więc podążąm za Tomaszem-Dominikiem:
1. Gawron,
2. MIKI,
3. Wug (mam nadzieję, żę do nas wróci....)
4. Marcin,
5. Delfin,
6. Gogo...
7. Nuta_PL...(jako nocna zmiana )
Jeśli, ktoś mi się jeszcze przypomni...dorzucę
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Delfin napisał/a:
No dobra, dobra Drew- kandydaci. Ale i tak zgłaszanie innych osób to moim zdaniem nie najlepszy pomysł. My sobie pozgłaszamy, a tu ludzie się nie zgodzą i po zawodach
Wiesz, zawsze jest szansa, że się zgodzą.
Każdego zgłoszonego przez Was będę namawiał i prosił o zgodę na kandydowanie. Do wyborów staną osoby, które potwierdzą swoją chęć uczestnictwa w tychże.
A przy okazji coby formalności stało się zadość - zgłaszam do wyborów obecnych moderatorów:
T-D
Kaffi
Lukasfot
_________________ --
drew
Już kiedyś zgłaszałem Gawrona, więc tylko się powtórzę
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
(mysle, iz wybranie tych kandydatow pozwoli nam spokojnie za jakis czas pomyslec o "polaczeniu for w jednosc" i zlikwidowanie podzialow lub nie laczyc a podzialy i tak i tak zlikwidowac...)
gawron napisał/a:
Nie wiadomo ilu ma byc moderatorow...
Nie znane sa zasady wyborow...
ale co mi tam --- nie pierwszy raz Drewie wiadomo, ze nic nie wiadomo....
Niezupełnie wiem jak ilość moderatorów oraz zasady ich wyboru mogą wpływać na to, kogo ludzie chcieliby widzieć w tej roli... Ale cóż, Gawronie - nie pierwszy raz nie rozumiem oczywistych pewnikiem dla innych rzeczy...
gawron napisał/a:
(mysle, iz wybranie tych kandydatow pozwoli nam spokojnie za jakis czas pomyslec o polaczeniu for w jednosc i zlikwidowanie podzialow lub nie laczyc a podzialy i tak i tak zlikwidowac...)
Poczekaj, Gawronie - jeszcze będzie czas na kampanię wyborczą. Jeszcze zdążysz zareklamować swój komitet wyborczy
_________________ --
drew
Khameir napisał/a:
A że tak spytam, na jakich zasadach ww. wybory będą się odbywać ?
To jeszcze opracowujemy, ale na pewno ogłosimy przed rozpoczęciem wyborów właściwych. Czyli gdzieś koło soboty.
To, przepraszam, po co to zgłaszanie kandydatów, skoro gdzieś koło soboty może okazać się, że nowego moderatora ( moderatorów ? ) wybierze np. Rada Starszych ? Czy to wszystko nie wystartowało zbyt wcześniej Drew ??
Bardzo dziękuje za propozycje to będzie czysta przyjemność zostać kandydatem na moderatora
a ewentualny mój wybór pozwoli zmienić w oazę wolności to forum
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum