polaczenie = nie zamkniecie dyskusji toczonych na innym forum
polaczenie = "archiwum" z mozliwoscia wracania do dyskusji na jednym forum
polaczenie = nie kasowanie historii....
Czy slowo polaczenie dla Ciebie oznacza tylko zespolenie obu for?
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
Gawronku....wytężam umysł i nijak nie mogę znaleźć odpowiedzi, na nurtujące mnie pytanie, w podanym przez Ciebie linku pt: "Groźne dla komputerów mogą być upały i letnie burze."... http://www.slowicza.org.p...php?p=6069#6069
Bardziej docierają do mnie, powyższe równania
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Modliszko --- przepraszam, iz delikatnie nieswiadomie Ciebie w blad wprowadzilem.... myslalem, ze link jest do mojej wypowiedzi z poczatku watku a nie z konca...
modliszka napisał/a:
wytężam umysł i nijak nie mogę znaleźć odpowiedzi
no to jeszcze raz...
zakladamy, iz jedno forum jest tylko udostepnione tylko do czytania a drugie do czytania i pisania...
zawsze poprzez wklejenie linka mozna ciagnac dyskusje dalej, ktora miala miejsce na forum zablokowanym do pisania.
nie potrzebne jest logowanie do forum udostepnionego do czytania...
link do forum "archiwum" jest podany na forum aktywnym w calosci...
czy powyzsza propozycja jest sposobem na polaczenie obu for w jedno?
Dla mnie tak...
A dla Ciebie?
Szanujac jednak prawo wyboru kazdego z Uzytkownikow nie zakladam, iz ewentualne polaczenie nastapiloby bez ich zgody na zasadzie dogadania sie "komitetow centralnych"... "komitety centralne" moga sie dogadac i zaproponowac jakies rozwiazanie. Uzytkownicy albo zaakceptuja propozycje albo ja odrzuca.
p.s. nie masz sie czego obawiac.... raczej nie dojdzie do polaczenia obu for dlatego, iz tylko z jednej strony wyciagane sa lapki do zgody... z drugiej upor i opor nawet w prowadzeniu zwyklej dyskusji na ten temat...
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
gawron napisał/a:
p.s. nie masz sie czego obawiac.... raczej nie dojdzie do polaczenia obu for dlatego, iz tylko z jednej strony wyciagane sa lapki do zgody... z drugiej upor i opor nawet w prowadzeniu zwyklej dyskusji na ten temat...
Gawronie, od dłuższego czasu wstrzymuje się z komentowaniem Twoich postów opisujących jak kiepsko się działo i dzieje na tym Forum, jak wielkim zbawieniem było powstanie nowego Forum i tym podobne. Jednak proszę, nie twierdź że "z jednej strony wyciagane sa lapki do zgody... z drugiej upor i opor nawet w prowadzeniu zwyklej dyskusji na ten temat..." bo choćby to zdanie pokazuje jak owe łapki są wyciągane. Najczęściej wyciągnięcie takie polega na wcześniejszym zaciśnięciu takiej łapki w pięść i nadanie jej odpowiedniej energii kinetycznej. Oczywiście w przenośni
Masz prawo do wyrażania swoich opinii - ale przynajmniej nie przeinaczaj faktów.
p.s. Ja na przykład nie odważyłbym się twierdzić że ciągle wyciągam w Waszym kierunku rękę a Wy ją odtrącacie. Powiedziałbym raczej że staram się zachować wobec Was i Waszego Forum neutralność. Podkreślam: staram się - bo może mi to czasem nie wychodzić. Czy nie sądzisz że takie przedstawienie przeze mnie mojego stanowiska jest uczciwsze niż to, co Ty napisałeś o Waszym stanowisku i o wyciąganiu i odtrącaniu rączek?
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Czy nie sądzisz że takie przedstawienie przeze mnie mojego stanowiska jest uczciwsze niż to, co Ty napisałeś o Waszym stanowisku i o wyciąganiu i odtrącaniu rączek?
Tak... Drew ... jest uczciwsze.
Wyciagam lapki i potem chowam i tak od dluzszego czasu... przeciez nie bede ich trzymal caly czas w powietrzu bez odzewu.
To chyba tez jest uczciwe przedstawienie obrazowo wyciagania lapek do zgody.
Teraz je chowam i czekam na Twoje rozstrzygniecie sprawy opisanej w watku "Do Admina". --- rozstrzygniecie to pozwoli mi na ocene rzeczywistosci forumowej... po zmianach jakie tu zaprowadziles i zaprowadzasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum