1. - moderatorów
2. - zamknięcie działów wspólnotowych
3. - przywrócenie osób zapisanych do landrynki.
Zgadzam się całkowicie i popieram Po drugie zmiana moderatorów najlepiej od dzisiaj żeby już się na zielono nie świecili
Po trzecie wybór moderatorów w sposób demokratyczny poprzez głosowanie
Zgłaszam kandydaturę Gawrona na moderatora
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 08 Cze, 2006
Biała napisał/a:
1. - moderatorów
tak hurtem?
Biała napisał/a:
2. - zamknięcie działów wspólnotowych
Czy mam rozumieć, że chcesz powrotu do działów zamkniętych?
Zastanawiałem się nad tym, bo jestem zwolennikiem istnienia takich działów - obok obecnych działów otwartych.
Biała napisał/a:
3. - przywrócenie osób zapisanych do landrynki.
O ile pamiętam - problem polegał na tym, że trzeba było kliknąć "dołącz do grupy". Chodziło o to, aby dostęp do grupy miały osoby, które jednoznacznie zadeklarują chęć dostępu do treści tam zawartych.
Ponieważ widzę, że kliknięcie na ten przycisk urosło do rangi problemu - uznam Twój powyższy post za deklarację przystąpienia i postaram się dodać Cię ręcznie. Z góry przepraszam, może mi to zająć trochę czasu - dopiero oswajam się z tysiącem opcji w menu administratora
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Drew nierób sobie jaj to poważna sprawa należy wymienić moderatorów natychmiast.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
...tak sie zastanawiam, dlaczego trzeba moderatorow znieniac? Ja np.: takiej potrzeby nie mam
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
To może oprócz tego co chcemy zmienić podawajmy jeszcze argumentację ? wtedy innym będzie to łatwiej zrozumieć i albo zidentyfikować się z taką potrzebą albo zanegować konieczność zmiany.
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
marekneon napisał/a:
Drew nierób sobie jaj to poważna sprawa należy wymienić moderatorów natychmiast.
Tylko że dla mnie to takie oczywiste nie jest
I jak widać np. dla woweq też nie.
Ale, OK, wczytałem, że dla niektórych jakimś problemem jest obecna obsada moderatorska. Obiecuję razem z moderatorami podejść konstruktywnie do tego problemu (nie jestem Łukaszenką - wtedy zwolniłbym wszystkich, powołał nowych i powiedział, że teraz będzie już super )
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
1. Zmiana moderatorów
- Argumentacje "różnych frakcji" już podawałam, więc nie będe do niej wracać.
Obecnie w moderowanie bawią się osoby z "jednej partii politycznej" a to jest niedopuszczalne.
Na forum doszło już do tylu niesnasek i animozjii pomiędzy forumowiczami i moderatorami, że decyzje tych drugich mogą być subiektywne i stronnicze.
Przy tym co się działo i jak sobie niekórzy "nawciskali" nie wierze w obiektywizm moderatorów, a tym bardziej gdy dochodzi do decydowania co na forum wolno, a co nie. Decyzje obecnych moderatorów moga być jedynie słuszne w przypadku urzywania brzydkich zwrotów i wyrazów natomiast w słusznośc pozostałych decyzji śmiem wątpić.
2. Zamknięcie działów.
Proszę o zweryfikowanie ilość opisanych postów jak i ważnośc podejmowachych dyskusji przed i po otwarci działów a odpowiedź nasunie się sama.
W obecnej sytuacji działy sa martwe.
3. przywrócenie osób zapisanych do landrynki.
Sorki drew, ale literówki nie zrobiłam i nie napisałam MNIE ani OSOBY O NICKU Biała tylko wyraźnie jest napisane OSÓB.
Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnołeś wniosek ze jest to moje podanie
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
To może oprócz tego co chcemy zmienić podawajmy jeszcze argumentację ? wtedy innym będzie to łatwiej zrozumieć i albo zidentyfikować się z taką potrzebą albo zanegować konieczność zmiany.
Po prostu TD nie sprawdziłeś się jako moderator
twoje zdanie było jedynie słuszne
a bany i ostrzeżenia dawałeś bez opamiętania.
drew napisał/a:
Tylko że dla mnie to takie oczywiste nie jest
Jak byś nie był, Łukaszenką to byś przyznał mi rację i zorganizował demokratyczne wybory a tak napisałeś
drew napisał/a:
Ale, OK, wczytałem, że dla niektórych jakimś problemem jest obecna obsada moderatorska. Obiecuję razem z moderatorami podejść konstruktywnie do tego problemu (nie jestem Łukaszenką - wtedy zwolniłbym wszystkich, powołał nowych i powiedział, że teraz będzie już super )
Z twojej wypowiedzi widzę, że działacie jak politycy
damy ludziom trochę zmian napiszemy ze wiele się zmienia na leprze niech się plebs pocieszy,
ale władzy nie oddamy.
Nic nowego ściemniajcie dalej.
...tak sie zastanawiam, dlaczego trzeba moderatorow znieniac? Ja np.: takiej potrzeby nie mam
ja również nie mam
marekneon napisał/a:
damy ludziom trochę zmian napiszemy ze wiele się zmienia na leprze niech się plebs pocieszy,
ale władzy nie oddamy.
markuneonie troche dobrej woli...
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Biała napisał/a:
Przy tym co się działo i jak sobie niekórzy "nawciskali" nie wierze w obiektywizm moderatorów, a tym bardziej gdy dochodzi do decydowania co na forum wolno, a co nie. Decyzje obecnych moderatorów moga być jedynie słuszne w przypadku urzywania brzydkich zwrotów i wyrazów natomiast w słusznośc pozostałych decyzji śmiem wątpić.
oj ... trochę przesadziłaś z tymi brzydkimi wyrazami moim skromnym zdaniem, to raczej użytkownicy nas nimi raczyli .... ale skoro generalnie nie wierzysz w instytucję Moderatora to co zmieni odwołanie obecnych Moderatorów ? ...
marekneon napisał/a:
Po prostu TD nie sprawdziłeś się jako moderator
twoje zdanie było jedynie słuszne
a bany i ostrzeżenia dawałeś bez opamiętania.
ok, rozumiem Twoje odczucia
marekneon napisał/a:
ale władzy nie oddamy.
jaaaaakiej WŁADZY ? o czym Ty piszesz ??? przecież bycie Moderatorem to więcej obowiązków i przykrości niż jakiejkolwiek formy władzy ... satysfakcji jest mało ... zapewniam, podtrzymuje jedynie wiara, że są osoby na forum które tą pracę doceniają ... zapomnijmy o wyrazie "władza" bo wtedy skupiamy się na podziałach My, Wy ... Ci inni ... itd, Moderator to osoba, spośród nas która podjeła się pomocy w prowadzeniu forum.
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
ja również nie mam
Ponieważ nie dostałaś banów ostrzeżeń i nie musiałaś dyskutować z moderatorami na temat ich decyzji
a wszelkie argumenty były zbywane stwierdzeniem moderator ma racje i koniec
a jeśli by się jeszcze dyskutowało to dostawało się ostrzeżenia i bany.
Nie chcę takich moderatorów chce demokracji
motyl napisał/a:
marekneon napisał/a:
ale władzy nie oddamy.
markuneonie troche dobrej woli...
Dobrą wolę wykazywaliśmy zbyt długo
na mnie kosmetyka w zmianach nie działa
nie dam się na to nabrać
albo gruntowne zmiany albo nic się nie zmieni
Jeżeli ja mogę mieć propozycje (w celu rozluźnienia atmosfery) proponuję zmienić nazwę domeny na :
www.MortalKombatSlowicza.org albo www.OstatnieStarcieSlowicza.org
ps.
poproszę o nie patrzenie na moje posty na tym forum przez pryzmat forum slowicza.org.pl
przypomnę, że na tym forum jest mr. Lipa który również prowadzi inne forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum