Wszystkie istotne dla pelikanów informacje trafiają na naszą stronę i ona jest platformą, na której mieszkańcy mogą dowiadywać się wszystkich ważnych dla życia wspólnoty faktów.
I obawiam się, że nie da się ściągnąć kolejny raz Jagathy - ale za to być może członkowie nowego zarządu będą mieli siłę i ochotę uczestniczyć w dyskusjach na forum - czas pokaże. Do września w końcu niedaleko.
Co do zasad - cieszy mnie że to, co było przedmiotem ponad trzymiesięcznej dyskusji trafiło w końcu "na forumową wokandę". Lepiej późno niż wcale.
Co do zmian na forum - ja byłbym za włączeniem możliwości edycji własnych wypowiedzi w ShoutBoxie.
Literki mi się nie mieszczą w polu tekstowym "Krzykacza" i nie widzę na pierwszy rzut oka, czy przypadkiem nie napisałem np.: 'e' zamiast 'ę' - a nie lubię popełniać takich błędów i dawać przez to innym zły przykład, zakorzeniać w podświadomości nieprawidłową pisownię, burzyć budowane z wysiłkiem przez nauczycieli w umysłach uczniów zasady ortografii, przyczyniać się do dyslektyzacji społeczeństwa, itd., itp.
PS: Nikomu niczego nie wytykam - bo może to trochę tak jakoś zabrzmiało
PS2: Sorki jeśli już było, ale tylko z grubsza rzuciłem okiem na ten wątek...
w zwiazku z tym, iz KC forum uznalo slowo zasmiecanie za obrazliwe (choc wyjasnienia padly) wnosze z zmiane nazwy dzialu ZSYP na jakis inny... kojarzy mi sie ze smieciami a przenoszenie roznych postow do tak nazwanego dzialu jest ... chyba rowniez chamskie, nieprawdaz?
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
Dział JBT zostanie na razie bez zmian.
Założenia, zapisane w regulamine, są jasne: ponieważ dział ten może zawierać formy i treści, z którymi nie każdy ma ochotę się stykać, potrzebujemy wyraźnego aktu wyrażenia przez użytkownika chęci zapoznania się z takimi treściami. Takim wyrażeniem chęci jest prośba przyłączenia do grupy JBT. W żaden sposób nie limitujemy dostępu do tej grupy, zatem każdy, kto jest zainteresowany, może tam się zapisać.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum