Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Co chcielibyście zmienić na Forum?
Autor Wiadomość
Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

Wszystkie istotne dla pelikanów informacje trafiają na naszą stronę i ona jest platformą, na której mieszkańcy mogą dowiadywać się wszystkich ważnych dla życia wspólnoty faktów.
I obawiam się, że nie da się ściągnąć kolejny raz Jagathy - ale za to być może członkowie nowego zarządu będą mieli siłę i ochotę uczestniczyć w dyskusjach na forum - czas pokaże. Do września w końcu niedaleko.

Co do zasad - cieszy mnie że to, co było przedmiotem ponad trzymiesięcznej dyskusji trafiło w końcu "na forumową wokandę". Lepiej późno niż wcale.

nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

drew napisał/a:
marekneon napisał/a:

Drew nierób sobie jaj to poważna sprawa należy wymienić moderatorów natychmiast.

Tylko że dla mnie to takie oczywiste nie jest :)
I jak widać np. dla woweq też nie. :)

zapewne glosowanie rozwialoby watpliwosci... proponuje drew abys zrobil glosowanie dotyczace pozostania lub wymiany kazdego moderatora indywidualnie

nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

tomasz-dominik napisał/a:
przecież bycie Moderatorem to więcej obowiązków i przykrości niż jakiejkolwiek formy władzy ...

to ja bym chyba zrezygnowal gdybym byl moderatorem :?

Mirek 
nie boi się klawiatury
Jedi Master

Wysłany: Wto 13 Cze, 2006   

Co do zmian na forum - ja byłbym za włączeniem możliwości edycji własnych wypowiedzi w ShoutBoxie.
Literki mi się nie mieszczą w polu tekstowym "Krzykacza" i nie widzę na pierwszy rzut oka, czy przypadkiem nie napisałem np.: 'e' zamiast 'ę' - a nie lubię popełniać takich błędów i dawać przez to innym zły przykład, zakorzeniać w podświadomości nieprawidłową pisownię, burzyć budowane z wysiłkiem przez nauczycieli w umysłach uczniów zasady ortografii, przyczyniać się do dyslektyzacji społeczeństwa, itd., itp. :P

PS: Nikomu niczego nie wytykam - bo może to trochę tak jakoś zabrzmiało :wink:
PS2: Sorki jeśli już było, ale tylko z grubsza rzuciłem okiem na ten wątek...

drew 
Admin
Homo Pelikanus

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 15 Cze, 2006   

Mirek napisał/a:
Co do zmian na forum - ja byłbym za włączeniem możliwości edycji własnych wypowiedzi w ShoutBoxie.

Całkowicie się zgadzam. Włączone.

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006   

w zwiazku z tym, iz KC forum uznalo slowo zasmiecanie za obrazliwe (choc wyjasnienia padly) wnosze z zmiane nazwy dzialu ZSYP na jakis inny... kojarzy mi sie ze smieciami a przenoszenie roznych postow do tak nazwanego dzialu jest ... chyba rowniez chamskie, nieprawdaz?

drew 
Admin
Homo Pelikanus

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006   

Świetnie, czekam zatem na propozycje nazw oraz opinię na ten temat innych uczestników forum.

EDIT: kawałek wątku poniżej dojrzał w emocjach i został przeniesiony do JBT. Tutaj oczekiwałbym konkretnych propozycji zmian, ulepszeń etc.

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006   

Dziekuje Drew... za przeniesienie..

o jednej zmianie nazwy napisalem

drew napisał/a:
Tutaj oczekiwałbym konkretnych propozycji zmian, ulepszeń etc.

bardzo prosze ... proponuje zlikwidowac koniecznosc zaisywanie sie do grup aby czytac i pisac dzial JBT ...

drew 
Admin
Homo Pelikanus

Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006   

Dział JBT zostanie na razie bez zmian.
Założenia, zapisane w regulamine, są jasne: ponieważ dział ten może zawierać formy i treści, z którymi nie każdy ma ochotę się stykać, potrzebujemy wyraźnego aktu wyrażenia przez użytkownika chęci zapoznania się z takimi treściami. Takim wyrażeniem chęci jest prośba przyłączenia do grupy JBT. W żaden sposób nie limitujemy dostępu do tej grupy, zatem każdy, kto jest zainteresowany, może tam się zapisać.

Odpowiedz do tematu