Nowy wątek na śmieszne fotki . Poprzedni został zamknięty z powodów technicznych, ale przez jakiś czas będzie jeszcze dostępny do czytania i oglądania.
Na początek - zawsze czarujący Garfield
garfield1.gif
Plik ściągnięto 38 raz(y) 15,79 KB
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 14 Cze, 2006
MISS BAŁTYKU 2006
cj_55845.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 71,34 KB
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006
modliszka napisał/a:
MISS BAŁTYKU 2006
Może to i fotomontaż, ale uprzejmie oświadczam... Jechałam we wtorek po południu do pracy i na na przystanku tramwajowym przy Wilanowskiej... czekała na tramwaj dziewczyna o równie ponętnych kształtach. 100% anoreksja... Młoda, raczej zadbana... ale robiło się niedobrze, jak człek rzucił okiem. Obwód uda, jak moje ramię... TRAGEDIA...
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006
motyl napisał/a:
co byś zrobiła w takiej sytuacji?
spytała gospodarzy tego mieszkania czy nie pożyczyliby jakichś dziecięcych ciuszków, bo moje pociechy się ubrydziły, a nie chcę, żeby mi wymazały tapicerkę w samochodzie...
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum