Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 Re: OJ PANOWIE, LEPIEJ UWAŻAJCIE CO MÓWICIE :-)))))))
modliszka napisał/a:
marekneon napisał/a:
Ja bym jeszcze dodał sfrustrowanej brakiem macierzyństwa a jednocześnie goniącej za karierą chcąca być ciągle w centrum zainteresowania
To straszne, ze ludzie tak cierpia
napisz cos wiecej, zeby byle "LODZIA" nie pomyslala, ze to o niej
Modliszko to miało być wesołe forum a nie kącik złamanych serc, więc pozwolisz, że nie będę rozwijał tematu a z drugiej strony tak się zastanawiam skąd u ciebie takie zainteresowanie tym tematem hi hi hi . Ale muszę ci powiedzieć, że jestem pod wrażeniem twoich trafnych ripost moje gratulacje inteligentne a zarazem dowcipne rozumienie świata to dzisiaj rzadkość.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
marekneon napisał/a:
Modliszko to miało być wesołe forum a nie kącik złamanych serc, więc pozwolisz, że nie będę rozwijał tematu a z drugiej strony tak się zastanawiam skąd u ciebie takie zainteresowanie tym tematem hi hi hi . Ale muszę ci powiedzieć, że jestem pod wrażeniem twoich trafnych ripost moje gratulacje inteligentne a zarazem dowcipne rozumienie świata to dzisiaj rzadkość.
Dziekuje bardzo Markuneonie
toc to ja caly czas z homorem staram sie wypowiadac czasem moze politowaniem powieje, ale to tylko na chwilke i znów zaczynam swoj szamanski taniec w rytmach zartu i groteski czynic
Zainteresowan mam wiele a tamat, o ktory pytasz i smiechem potwierdzasz, z codziennosci zaczerpnelam
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
modliszka napisał/a:
marekneon napisał/a:
Dziekuje bardzo Markuneonie
toc to ja caly czas z homorem staram sie wypowiadac czasem moze politowaniem powieje, ale to tylko na chwilke i znów zaczynam swoj szamanski taniec w rytmach zartu i groteski czynic
Zainteresowan mam wiele a tamat, o ktory pytasz i smiechem potwierdzasz, z codziennosci zaczerpnelam
I tak trzymaj dalej . Więc pozwolę sobie zacytować pewnego rolnika z dyskoteki disco polo gdzie bawiłem się raz w wakacje tańcujem tańcujem ni ma ścimy.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005
mcjackal napisał/a:
hmm .. rym biały którego ni ma ??
ni ma i nie bedzie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum