Mnie to nie bawi niestety. Dzień frustrata. Zbyt dużo tego na ulicy, by w tym dziale się znalazło. Do tego link źle wklejony. Modliszko, gdzie kaganiec? Autorowi bym nałożyła...
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Mnie to nie bawi niestety. Dzień frustrata. Zbyt dużo tego na ulicy, by w tym dziale się znalazło. Do tego link źle wklejony. Modliszko, gdzie kaganiec? Autorowi bym nałożyła...
moje zdanie w tym temacie jest odmienne !
wszystko zalezy od punktu widzenia osobiscie groteskowo patrze na życie i mam "wszystko w dupie" a kaganiec, kiedy trzeba " na buzie nakladam" sobie i czasami innym
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
moje zdanie w tym temacie jest odmienne !
wszystko zalezy od punktu widzenia osobiscie groteskowo patrze na życie i mam "wszystko w dupie" a kaganiec, kiedy trzeba " na buzie nakladam" sobie i czasami innym
To proszę o stosowny dopisek na przyszłość - "Zawiera słowa niecenzuralne. Głównie słowa niecenzuralne." Na Starym tak robiliśmy i był to miły zwyczaj - należy bowiem założyć, iż poza Landrynką forum czytują również nieletni.
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005
Jagatha napisał/a:
To proszę o stosowny dopisek na przyszłość - "Zawiera słowa niecenzuralne. Głównie słowa niecenzuralne." Na Starym tak robiliśmy i był to miły zwyczaj - należy bowiem założyć, iż poza Landrynką forum czytują również nieletni.
jasne obiecuje miec to na uwadze i w zycie wdrazac skrupulatnie
1. napewno warto, ale nie mam czasu,
2. nie jestem moderatorem i nie mam obowiazku,
3. nie naleze do nieomylnych
4. wklejam linki w topicu "Fajne linki",
5. itd, wyliczac moge sporo....(zakaladam na chwile kaganiec...)
Nie ma ludzi doskonałych - "Pół żartem, pół serio".
Cytat:
4. wklejam linki w topicu "Fajne linki",
Tak, to można jednym dowcipem kilka tematów "obsłużyć" i statystyka rośnie jak należy...
Cytat:
5. itd, wyliczac moge sporo....(zakaladam na chwile kaganiec...)
Ufff, dziękuję.
Okrutniaczek mnie strofował za zwracanie uwagi, że coś tu wklejone było już na Starym off - topicu i miał rację. Ale tam było 18 stron różnych tematów, więc i materiał do przekopania ogromny. Myślę, że tu jeszcze możemy się wysilić i sprawdzić czy dowcip nie ma aby "brody".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum