Klasyk z okolic 1993 roku, koniecznie z dźwiękiem .
Dla zachęty kilka komentarzy z forum:
- charyzmatyczny głos i żywiołowy taniec wokalistki oraz wyważony chłodny minimalizm basisty. mocarze
- nie moge ludzie, ale jazda normalnie tarzam sie po podlodze
- miazga
- jestem po prostu oszołomiony.
- QrdeEEEEEeEEEeeEEEeEeE to ma własciwosci hipnotyzujące.... ja nie mogę przestac tego słuchać Arghhahahahahaaaaaahgghhhh
- zmiazdzylo mi psychike po prostu...
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 09 Lut, 2007
Kaffi napisał/a:
Klasyk ...z okolic 1993 roku, koniecznie z dźwiękiem...
Kaffi... uśmiałam się do łez i wzruszyłam
Taką fryzurkę, jak ma gitarzysta... miałam w 1988 roku (na zakończenie 8 klasy). Buhahahahahaha... i te cienkie skórzane krawaciki... Wow...
Klasyk z okolic 1993 roku, koniecznie z dźwiękiem .
Dla zachęty kilka komentarzy z forum:
- charyzmatyczny głos i żywiołowy taniec wokalistki oraz wyważony chłodny minimalizm basisty. mocarze
- nie moge ludzie, ale jazda normalnie tarzam sie po podlodze
- miazga
- jestem po prostu oszołomiony.
- QrdeEEEEEeEEEeeEEEeEeE to ma własciwosci hipnotyzujące.... ja nie mogę przestac tego słuchać Arghhahahahahaaaaaahgghhhh
- zmiazdzylo mi psychike po prostu...
ale odsłoniła staniczek odrobine ...mogłaby go zrzucić
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007
Lubelski Full - to dopiero klasyka. I kto nie spiewal - "kondor jajo zniosl"
_________________ "me, myself & I"
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007
Wątek z forum Pakietu. Jak widać, kiedy giełda nie działa, chłopcy sie nudzą i obstawiają kolejne spółki - tym razem społka MATEJA S.A. Przewidywania i rokowania, co do dalszych "wyników spółki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum