Kama odzywa się w niedziele i święta Śpiewać każdy może
Wysłany: Sro 11 Sty, 2006
A szefowa mojej firmy odkąd nastała, na początku roku robi kurs po piętrach i każdemu wręcza motto na kolejny rok. Na 2006 brzmi ono: "W trudnościach tkwią nowe możliwości".
Aplauz i zaakceptowanie. Bo jak nie...
W trudnościach tkwią nowe nieznane trudności a twoja głowa w tym żeby nie dotyczyły one ciebie
tak sobie zinterpretowałem
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Czw 12 Sty, 2006
dzis uslyszalam prawdziwy wyklad (Przedszkolaka) na temat: skad wziely sie jagody w drozdzowce!....okazalo sie, ze jagody tak spedzaja zime coby im zimno nie bylo!!!!
dzis uslyszalam prawdziwy wyklad (Przedszkolaka) na temat: skad wziely sie jagody w drozdzowce!....okazalo sie, ze jagody tak spedzaja zime coby im zimno nie bylo!!!!
Buahahaha, niezłe
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 17 Sty, 2006
Jeżeli boisz sie przytyć - wypij przed jedzeniem setkę !!!
Usuwa uczucie strachu...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Łatwo jest mówić, gdy ma się coś do powiedzenia,
ale trudno jest mieć coś do powiedzenia, gdy trzeba mówić.
T. Kotarbiński
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum