modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 Moja obserwacja :-)))
Wracam dzisiaj do domku Pulawska, korek, powolny ruch autek. Nikomu jakos sie nie spieszylo, wszyscy jechali jednostajnie. Dojeżdżam do swietel i widze za soba, jak bordowe Tico turla sie wolno i nagle staje. Dwoch gosci :wiek Karkulowo-Pawlakowy
Muza w radio tez delikatnie senna. Jeden z gosci spi (pasażer) drugi ziewa.....Stoimy ...muza gra, wszyscy ziewaja.....nagle patrze a kierowcy opada glowa i tez lapie drżemke.....Zmienia sie swiatlo, samochody ruszaja, a kierowca Tico spi w najlepsze Ktos z tylu nie wytrzymal i daje znak swiatlami i sygnalem, ze pora ruszac Nagle przebudzenie, pierwszy bieg...Panowie sie turlaja dalej.... Akcja nie dziala sie dlugo i zaluje, ze nie zrobilam foty, ale ubaw mialam do samego domu W zyciu czegos takiego nie widzialam
Zamieszczam relacje w tym miejscu, bo to jedynie pod off topic mi sie nadaje ))))))))))))
Uwazajcie na bordowe Tico
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
hehe - przypomniala mi sie opowiesc jednego z kolegow (nie pochwalam, ale...)
wracal w nocy okolo 2.00 moze 3.00 maluchem do domciu... z imprezy...
wszystkie swiatla wolne do przejazdu --- dojechal do swiatel przy Pulawskiej obok kina Moskwa (wtedy jeszcze bylo) --- i sie okazalo, ze te wlasnie dzialaja ... czerwone sie swieci... zatrzymal sie i czeka na zielone... doczekal sie zielonego okolo 5.00 --- "odpoczywal" z zamknietymi oczami na srodkowym pasie z wlaczonym silnikiem
Wysłany: Sro 07 Wrz, 2005
A moja dzisiejsza obserwacja, jest taka :
Remont Marynarskiej - blokuje cale Piaseczno, Pulawska a nie wspomne o Slużewcu
1:45 to czas jaki potrzebny mi byl, aby pokonac trase ktora zazwyczaj pokonuje w 20 do 30 minut
rany, a ja sie od kilku dni zastanawiam czy nagle w Piasecznie podwoiła sie ilosc samochodów, bo dokładnie tyle jechałam dzis do pracy ile ma jeszcze trwac ten remont
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
Wysłany: Sro 07 Wrz, 2005
Nie wiem, ale takiego DRAMATU dawno nie widzialam ....nie ma zadnych informacji, o zmianie ruchu pewnych ulic i obiazdach. Ludzie jeżdża jak oblakani....SZOK
No przeciez wakacje się skończyły, ludziska piaseczyńskie od rodzin z wioski powracały i uruchomiły dodatkowe autka :0
Patrząc na wasz czas dojazdu to aż się ciesze że dopiero po 11 się wyturlałam. Na puławskiej pusto, marynarska też wolna :)
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
rano utknelam na poczatku ul. Postępu, po pół godziny byłam juz na wysokości nr 4. Zostawiłam pojazd na pierwszym napotkanym parkingu i reszte drogi pokonalam "z buta" bo nie bylo drastycznie daleko. Stojac w korku dluuugo zastanawialam sie co za geniusz pomslal o zamknieciu tego odcinka wlasnie w chwili, kiedy sezon drogowy. Gratulacje w każdym razie dla decydentów.
_________________ (C)
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005
Nastepna obserwacja
Na swierzo
Piaseczno, ulica Wojska Polskiego visa vi banku PKO SA .
Ktos pozostawil autko, na slabym recznym, lub wogole na luzie i bez zaciagania recznego Autko, wyturlamo sie na środek jezdni, tak skutecznie, ze zablokowalo cala jezdnie Natychmiast zrobil sie korek w dwoch kierunkach Bluzgi i trąbienie jakie slyszalam w tej okolicy, powinny dotrzec do wlasciciela auta..... Jedno autko na srodku ulicy, a paraliż totalny Nikt nie próbowal zepchnac go na pobocze, tylko kazdy wykonywal setki manewrów, zeby moc sie jakos przecisnac do przodu.... Polska mentalnosc - pożal sie boze .....
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2005
gawron napisał/a:
Modliszka - Ty to Masz pecha - moze warto sie zastanowic nad nie ruszaniem sie z domu
Zadzwon do mojego bossa i mu to powiedz
A wracajac do tematu, to ja gawron, nie odbieram tego w kategoriach pechu
O ile mi sie nie spieszy, to z przyjemnoscia przygladam sie, pomyslowosci ludzi
podaj telefon i Masz zalatwione
nie bedziesz juz musiala do roboty chodzic...
modliszka napisał/a:
A wracajac do tematu, to ja gawron, nie odbieram tego w kategoriach pechu O ile mi sie nie spieszy, to z przyjemnoscia przygladam sie, pomyslowosci ludzi
no i wracamy do punktu wyjscia --- przeciez Tobie za kierownica zawsze sie spieszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum