Byłem dziś na filmie i ... jestem pod ogromnym wrażeniem WoW
GSE, GSE! dla wtajemniczonych...
Jedność i siła fanów West Ham United daje głównemu aktorowi poczucie pewności siebie, jakiej do tej pory mu brakowało. Okazuje się jednak, że w świecie, do którego wkroczył, dominuje nienawiść do dziennikarzy. "Firma" zaczyna podejrzewać, że główny bohater jest dziennikarzem w "szalikowym" przebraniu. Siła "firmy", która miała go wzmocnić, nieoczekiwanie obraca się przeciwko niemu. Poooolecam
_________________ Byłem na forum prywatnie...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 08 Sty, 2006
Proponuję wprowadzić skalę ocen od 0 do 10
Będzie łatwiej ocenić, na ile film jest godny obejrzenia
Kania, więc ile punktów dałbyś temu filmowi ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Kontynuacja wstrząsającego horroru "Piła" moim zdaniem niestety jest słabsza od częsci pierwszej. Nota: w skali 10 stopniowej "5"
Bez cienia przesady, to "1" gwarantuje widzom prawdziwe wstrząsające wrażenia. "2" jest mniej przerażająca.
Detektyw Mathews dołączył do wyjatkowo okrutnej i nieprzewidywalnej dogrywki, tak, tak czeka nas częśc 3.
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 ]
W dniu wczorajczym byłem w Kinotece(PKiN) na pokazie przedpremierowym filmu "Siostry"
Swietny film, warty obejrzenia a Pani "kusomajtka" hmmm... akcja toczy sie wokół życia dwóch sióstr i ... W skali od 1 do 10 oceniam film na 7.5.
Obsada
Cameron Diaz - Maggie
Toni Collette - Rose
Shirley MacLaine - Ella
Mark Feuerstein - Simon
Brooke Smith - Amy
ps. Podziekowania dla modliszki
_________________ Byłem na forum prywatnie...
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006
Polecam film "Transporter II"
W filmie troszkę przesadzono z efektami specjalnymi
Za to sam samochód (ehhhh ), oraz umiejętności kierowcy rewanżują tą przesadność
reżyseria: Louis Leterrier
scenariusz: Luc Besson, Robert Mark Kamen
obsada: Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta
Punktacja: 8
W dniu wczorajczym byłem w Kinotece(PKiN) na pokazie przedpremierowym filmu "Siostry"
no to moglismy sie spotkac bo my tez bylismy
film bardzo fajny i lekki ale mnie np. jednocześnie zmusił do pewnej refleksji... warto zobaczyć zwłaszcza jesli ktoś ma rodzeństwo a w szcezgólności siostrę
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006
Kania napisał/a:
PIŁA 2
Witam ,
Gra rozpoczeła sie ponownie...
Kontynuacja wstrząsającego horroru "Piła" moim zdaniem niestety jest słabsza od częsci pierwszej. Nota: w skali 10 stopniowej "5"
Tu musze z Tobą zgodzić, w II zabrakło tego dramatyzmu, jakiego w cz I było pod dostatkiem. Nie powiem, że ogladając ten film, ciśnienie mi nie podskakiwało , ale mając w pamięci jedynkę, mogłam przewidywać, w jakim kierunku rozwinie się akcja ...
Z niecierpliwością czekając na część III, II oceniam na 6,5
odpozdrawiamy
to na co jeszcze warto pójść do kina? tylko proszę o jakąś propozycję bez krwi, straszenia itp.
No to jedna z propozycji Kani odpada: Underworl: EV - krew strumieniami, czterdzieści dwa pociski na sekundę i tak dalej . Ale premiera była całkiem fajna - laski w obcisłym, czarnym lateksie podawały czerwone wino udające krew... w probówkach...
A i film całkiem niezły.
Dość stary film „ Texańska masakra piłą mechaniczną” dostępny na osiołku
Krew się lała strumieniami ręce nogi odpiłowywano
ja wymiekłem, ale Białej się podobało.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum