_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005
drew napisał/a:
Przecież wiadomo, że gdzie pojawia się polityka, to zaraz się ludzie kłócą!
przypomina mi się obiad rodzinny z zeszłego tygodnia, kiedy to zjechała sie caaała rodzina ... i na mszy ksiądz poświęcił kazanie polityce ... ale się rodzinka pożarła po tej mszy, kiedy to zaczeli komentować a zaczeło się od niewinnego pytania "co o tym sądzicie ? "
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Panowie - błagam!
Przecież wiadomo, że gdzie pojawia się polityka, to zaraz się ludzie kłócą!
A było już tak miło...
Drew --- chyba czesciowo Masz racje --- prosze nie pisac o Lepperze bo mozna od .... po pysku oberawac jak sie cos zlego na niego powie... --- ja juz tego doswiadczylem i z liscia oberwalem
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005
gawron napisał/a:
Drew --- chyba czesciowo Masz racje --- prosze nie pisac o Lepperze bo mozna od .... po pysku oberawac jak sie cos zlego na niego powie... --- ja juz tego doswiadczylem i z liscia oberwalem
Dobrze że mnie ostrzegłeś. Chociaż z drugiej strony - może warto poświęcić kształt pyska w imię edukowania politycznie niewyrobionych mas społecznych? Wiesz, Siłaczka i takie tam...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum