Nie wiem jak to zrobisz żeby biec sam za sobą ... muszę to zobaczyc, może też się czegoś nauczę.
i kto Tu jest mistrzem doktorku???? jeszcze mi duzo do Ciebie brakuje. kiedys moze Ciebie przescigne w gierkach slownych... dzis nie dosratam Tobie do piet...
i kto Tu jest mistrzem doktorku???? jeszcze mi duzo do Ciebie brakuje. kiedys moze Ciebie przescigne w gierkach slownych... dzis nie dosratam Tobie do piet...
Gawron... nie poznaje kolegi ... PODDAJESZ SIĘ ... może Ty chory jesteś ... weź się człowieku ogarnij ... wypożycz jakiś film ... kup skrzynkę piwa ... od razu poczujesz się lepiej.
a gdzie cennik wystawiles???
skoro cennika nie widac, to tak jak korzystanie z forum jest za darmo to i Twoje uslugi na nim czynione.... kiepski interes doktorku
A Ty Ignac uprawnienia, do leczenia ptactwa posiadasz ?
Dzialalnosc zarejestrowana ? Gabinet posprzatany ? Fartuch wyprasowany ? Uśmiech przyklejony ?
Oświadczam oficjalnie, że wszystkie stosowne (i nie stosowne ) uprawnienia posiadam , działalnośc się rejestruje , kurnik... znaczy gabinet posprzątany, fartuch (taki z długimi rękawami wiązanymi na plecach ) w pogotowiu, a uśmiech przyklejony... do drzwi.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 19 Sie, 2005
Ignac napisał/a:
Oświadczam oficjalnie, że wszystkie stosowne (i nie stosowne ) uprawnienia posiadam , działalnośc się rejestruje , kurnik... znaczy gabinet posprzątany, fartuch (taki z długimi rękawami wiązanymi na plecach ) w pogotowiu, a uśmiech przyklejony... do drzwi.
Musze zalatwic Ci dopinansowanie z NFZ
Twoj wizerunek powinien wisiec we wszystkich przychodniach jako przyklad "WZORCOWEGO DOKTORKA"
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
a gdzie cennik wystawiles???
skoro cennika nie widac, to tak jak korzystanie z forum jest za darmo to i Twoje uslugi na nim czynione.... kiepski interes doktorku
Wszystko co trzeba jest wystawione.
Widzę, że zanim na nauki się zapiszesz musisz udać się do dobrego okulisty ... tą poradę będziesz miał taniej ... dla moich studentów (tych przyszłych też ) mam zniżki w gabinecie.
lepiej Sobie juz wizyte zalatwiaj a nie dofinansowanie.... tylko pamietaj ja w tym przypadku kobiet nie przepuszczam przodem... wizyte juz zarezerwowalem
No i znowu wszyscy na około wiedzą lepiej co ja robię, a czego nie robię. ...
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 19 Sie, 2005
gawron napisał/a:
modliszka napisał/a:
Musze zalatwic Ci dopinansowanie z NFZ
lepiej Sobie juz wizyte zalatwiaj a nie dofinansowanie.... tylko pamietaj ja w tym przypadku kobiet nie przepuszczam przodem... wizyte juz zarezerwowalem
Gawron, ja mam "złotą karte" , wepchne sie, czy tego chcesz, czy nie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum