Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 Re: Do Żeglarzy i chętnych by popływać
shortt napisał/a:
Witam wszystkich.
Czy na osiedlu są pasjonaci żeglarstwa (z patentami lub bez), którzy zainteresowani byliby byćmoże wspólnymi wypadami '.......
Może nie pasjontaka ze mnie zaraz, ale osóbka uwielbiajaca wodę. Przymierzalam sie swojego czasu do zrobienia patenciku, moze w tym roku, moze masz w takim razie cos godnego polecenia jakąś szkólkę i info ile taki kurs trwa?
_________________ Szczęście nie sprzyja małym ludziom, są zbyt skromni by prosić o wiecęj!
Zależy... Ja dużo pływałem na pojezierzu pomorskim - wśród borów tucholskich - rewelacja. Tam jest ośrodek w miejscowości Funka - harcerski ale robią też kursy komercyjne. Naprawde świetna kadra, która uczy żeglowania a nie tylko ciągnie kasę jak na mazurach gdzie szkoli się "na sztukę". wszystko jednak jest kwestią gustu.
Pozdro!
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum