Trzy kobiety idealne
Wreszcie można będzie po rozkazywać kobietom a one bez mrugnięcia okiem wykonają nasze polecenia.
Na początku radzę spróbować niewinnych rozkazów
takich jak clean wash dirty fall strip catch girl dance pussy shit tits ass drink kiss rub podaj piwo zrób śniadanie i takie tam inne.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Mi się wszystkie podobały
i ciągle szukam nowych czynności do wykonania
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
no tak... a Gawron ma pilota...
te męskie zabawki są rozbrajające...
Technika czyni cuda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum