"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006
Okropieństwo...!!! Osobiście, nie chciałabym być przerobiona pośmiertnie, na diament, ani włożona do urny, która będzie stała na rodzinnym kominku. Zdecydowanie, opowiadam się za tradycyjnymi metodami pochówku. W każdym innowacyjnym sposobie, dostrzegam różnego rodzaju zagrożenia bezczeszczenia prochów, iście z filmu "Poznajcie mojego chłopka", gdzie koleść leje do urny z prochami, ewentualnie diament, który właśnie miał założyć na rękę, wpada do studzienni kanalizacyjnej...NIE, NIE, NIE - ja mówię "dziękuję, nie skorzystam"
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ja bym wolał by moje prochy zostały rozrzucone gdzieś w lesie albo niech wiatr je rozwieje nad morzem. Chciałbym pozostac w pamięci, a nie w marmurowym grobowcu, sprzątanym raz na rok z okazji święta zmarłych
A ja tam widze siebie zasuszonego (o polowe "szczuplejszego"), stojacego gdzies w kaciku w salonie ... goscie pytaja kto to??? a rodzinka odpowiada "Jak to kto... NEMEK"
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum