Mam pytanie czy oferta robbo między innymi serwer wolno stojący to jakaś ściema czy co ??Oferta ofertą a ludzi się nabiera tak??Chyba że jest a nie wiem o tym, proszę o aktualizację w tej sprawie.
_________________ Tylko Chuck Norris wie kiedy kończy się szansa na sukces
Mam pytanie czy oferta robbo między innymi serwer wolno stojący to jakaś ściema czy co ??Oferta ofertą a ludzi się nabiera tak??Chyba że jest a nie wiem o tym, proszę o aktualizację w tej sprawie.
Mógłbyś wyjaśnić jaśniej o co chodzi? Bo ja, na przykład, nie zrozumiałem o czym mówisz...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 10 Sty, 2006
gawron napisał/a:
chyba Miras mial na mysli serwerek z filmikami, programami, muzyka itd...
To jest możliwe, że to właśnie miał na myśli (upewnimy się, gdy sam Miras się odezwie) - ale jeśli tak jest, to nie uwierzę, że częścią oferty była obietnica postawienia pirackiego serwerka - bo tutaj Robbo jasno dawał do zrozumienia że w takie rzeczy się nie bawi. I nie dziwię się.
Zatem pretensje raczej bezpodstawne - chyba, że chodzi jednak o coś innego.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Do połowy września Robbo miało taki serwer ftp dla mieszkańców naszego osiedla. Na tym serwerku znajdował się soft, muzyka i przedewszyskim filmy (od kreskówek po xxx). Zamknął go aby nie mieć problemów z prawem. I to jest zrozumiałe.
Po zlikwidowaniu pirackiego serwera do wymiany plików, koszalińska Policja rozpoczęła przeszukania w mieszkaniach użytkowników, którzy mogli za jego pomocą pobierać nielegalne kopie plików.
......
W samym Koszalinie przedwczoraj dokonano 120 przeszukań. Dodatkowo w ramach pomocy prawnej zlecono 55 przeszukań u osób na terenie całego kraju. Zabezpieczono ponad trzydzieści jednostek centralnych komputerów i blisko 100 komputerowych dysków twardych. Przeszukiwań może być jednak więcej - policja dysponuje listą 2400 użytkowników (!), którzy korzystali z HUBa w okresie od maja 2005 r. do 4 stycznia 2006r.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 11 Sty, 2006
Dla naszego Osiedla nie była prezentowana oferta standardowa ... popatrz na cennik na stronie na którą się powołujesz i porównaj z tym co dostali mieszkańcy naszego osiedla.
[quote="tomasz-dominik"]Dla naszego Osiedla nie była prezentowana oferta standardowa .
Skoro wiesz jaka była a jaka nie, może nam przedstawisz niestandardową ofertę dla nas coś mi się wydaje że bronisz robbo a ja wiem ze źrudeł pewnych że była mowa o F T P.
_________________ Tylko Chuck Norris wie kiedy kończy się szansa na sukces
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum