to chyba troche Cie bedzie kosztowalo takie rozwiazanie
nie bedzie kosztowalo ani grosza.... rozwiazanie nie z mojej winy tylko Robbo --- jakosc ich uslug jest daleko odbiegajaca od tych jakie mam w umowie... najwyzej sie w sadzie sprawa skonczy
ja jakos nie narzekam, 2 razy chyba nie bylo netu ale po telefonie zaraz smigał na dobre
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006
czy dzis tylko u mnie przez jakas godzinke net nie dzialal??? (Robbo)
..i znow to samo, juz nawet nie cche dzwonic do Robbo bo sie boje, ze jak zglosze usterke (tzn. "Panie, net nie dziala") to sprawdza i bedzie ze t z mojej winy i musze za to placic za usluge (najgorsze jest to, ze ja nie wiem kiedy to "z mojej winy a kiedy nie")
Nie raz zauważyłem problemy (zazwyczaj krótkotrwałe) z netem z Robbo. Ja netu używam tylko do prywatnych potrzeb więc zbytnio mi to nie przeszkadzało ale gdybym miał firmę to chybabym się niezdecydował na ich usługi
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum