Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 Koniec Pulsnetu i Słowika
No to wszystko już jasne...
Dostałem wypowiedzenie z Pulsnetu. Obecny internet będę miał do 30 listopada - do tego terminu Pulsnet będzie świadczył usługi. Tak samo ze słowikiem.
Z pisma jakie dostałem od Astera jasno wynika, że jesli ktoś chce to może podpisać umowę z Asterem już teraz - instalacja bedzie zryczałtowana i kosztuje 19,00 brutto - nie ma nic o cyrografie - trzeba się dowiedzieć. W tej cenie w ramach "promocji" będą za darmo dostępne media TV, Internet, Tel. do końca roku...
Jeśli chodzi o sposób dostarczenia sygnału to niestety jest to najgorszy scenariusz, czyli tylko instalacja antenowa, bo tylko takie aster daje i tylko takie są na stronie astera dostepne. Oferta jest standardowa.
Podsumowywując - ale się rzucili... jedynem bonusem przejęcia będzie miesiąc za darmo...
No czeka nas mała rewolucja... muszę przenieść forum...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005
Też dostałem - z informacją, że moja wspólnota (Pelikany) nie wyraziła jak dotąd zgody na ciąganie kabli. Czy ktoś z Pelikanów zna temat, czy mam pisac do Zarządu z prośbą o wyjaśnienie?
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
ja nie mam nic, wiec to zawsze dobry pretext, aby odwiedzic nasza sliczna pania brunetke w pulsie
to fakt
ale poczekaj do listopada --- nie w pazdzierniku .... jezeli nie dostaniesz w tym miesiacu to beda zobowiazani przesylac sygnal u Ciebie nie do konca listopada tylko do konca grudnia --- zgodnie z warunkami miesiecznego wypowiedzenia... lub nieplacisz za listopad - a moze i za kilka miesiecy do tylu --- mnie dzis przylapali w mieszkanku i nie mialem wyjscia.... choc przyznam, iz liczylem ze im sie nie uda wreczyc mi wypowiedzenia w tym miesiacu
3xNIE do chwili az nie poznam warunkow ostatecznych od 01.01.2006
tak przygotowana oferta, ktora dzis otrzymalem... dla mnie jest dyskfalifikacja firmy Aster...
brawo.... wygrywa Netia... przynajmniej cos specjalnie dla nas (dla mnie przygotowala)... to co przygotowala Aster, jest ponizej krytyki... nie mowie o warunkach technicznych (bo sie na tym nie znam) tylko o tym jak nas (mnie) potraktowala... bez informacji o tym co ma byc po wskazanym powyzej terminie podejmuje jedyna rozsadna decyzje w moim przypadku.... Netia... lub Robbo o ile sie odezwie... w dzisiejszych czasach trzeba o ewentualnego klienta zadbac a nie czekac, az sam przyjdzie...
BTW.... skladam gratulacje na rece Pani Joanny Pasynkiewicz (vice prezes zarzadu Aster - dyrektora marketingu i sprzedazy) --- gdybym byl wladny to juz Pani Joanna na "dywaniku" u mie sie zjawila... hmmm... jeszcze duzo wody w Wisle uplynie zamin firmy uslugowe przestawia sie na dzialanie - frontem do klienta a nie stawianiem pod murem.
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
gawron napisał/a:
lub Robbo o ile sie odezwie... w dzisiejszych czasach trzeba o ewentualnego klienta zadbac a nie czekac, az sam przyjdzie...
Zgadzam się w 100% ... to samo im przekazałem
Już z nimi rozmawiałem na temat odpowiedzi na forum i informacji o aktualnej ofercie/promocji dla Słowiczej.
Obiecali się odezwać na forum w ten weekend
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
Kurcze... ja potrzebuję: netu i kablówki. Najlepiej z jednej firmy, bo wtedy będzie jeden rachunek do zapłacenia (tv potrzebuję bez bajerów, czyli jakis pakiet ciut rozszerzony... ale bez canalu, hbo itp. ... net służy mi głównie do przeglądania stron, odbierania poczty itp., nie ściagam raczej niczego...)
Wydaje mi się, że w takim razie wchodzą w grę 2 opcje:
1. aster - tv i kabel
2. aster tv + robbo kabel.
Jaka jeszcze inna możliwość wchodzi w grę? Auuuuuuuuuuuuuuuuu...
Jaka jeszcze inna możliwość wchodzi w grę? Auuuuuuuuuuuuuuuuu...
kochana pigulko, jest jeszcze 3cia opcja
telewizor ze zwyklym "dipolem" na zewnatrz (masz 1,2,tvn i moze 4...) - bez bajerów tak jak chcialas oraz "kabel w reku" a "net" - moze byc z Auchan w specjalnym dla nich miejscoo
[ Dodano: Sob 29 Paź, 2005 ]
gawron napisał/a:
mnie dzis przylapali w mieszkanku i nie mialem wyjscia.... choc przyznam, iz liczylem ze im sie nie uda wreczyc mi wypowiedzenia w tym miesiacu
do mnie sie ktos tez dobieral kole 12, ale moczylem sie wtedy, a przece nie wylece z "gawronem" na wierzchoonie
[ Dodano: Sob 29 Paź, 2005 ]
314TeR napisał/a:
Śliczna to może ona i jest... do póki nie otworzy... pssst nic nie mówiłem...
adminie, nie przesadzajmy, ja tam zawsze milo i konkretnie rozmawiam
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum