to ja mam jedno pytanie.....
jestem klientem Robbo - i chciałbym mieć możliwość wymiany plików z dużą prędkością między użytkownikami sieci Robbo na osiedlu. W Robbo mi powiedzieli, że muszę zerknąć na otoczenie sieciowe.....
Mam Xp, ale nie mogę jakoś tego skonfigurować (choć pewnie jest to proste).
Czy ktoś z Was korzysta z Robbo i takiej właśnie wymiany plików między użytkownikami sieci na osiedlu?
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 13 Mar, 2006
Ale z kimś konkretnie ?
bo jak tak to wystarczy z jednej strony klient i z drugiej serwer ftp ...
no i musisz mieć tą samą klasę IP ...
Privart odzywa się w niedziele i święta Art 4 Media
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 11 Gru, 2006
Pozwole sobie odswiezyc temat - ostatni post jest sprzed dziewieciu miesiecy.
Jestem nowy, chce wybrac jak najlepiej (i zrobic to jeszcze przed swietami )
Dlatego prosze o Wasze opinie!
- sposrod kogo mam wybor? (z Forum wiem, ze Aster, Netia, TP i VoiP - glownie Robbo)
- Wasze opinie o poszczegolnych providerach?
- czy istnieje jakas siec osiedlowa?
Poki co rozwazam wybor pomiedzy oferta Aster (razem z TV) i Robbo (razem z tel.) Ale nie jestem do tego wyboru szczegolnie przywiazany . Kazda opinia bedzie dla mnie cenna - z gory dzieki!
Z Internertu korzystam non stop, potrzebuje min 512, trzy kompy + laptop (mini siec domowa, bezprzewodowa)
Dziekuje wszystkim, ktorym bedzie sie chcialo setny raz podejsc do problemu
_________________ Żadnej roboty nie wezmę, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 11 Gru, 2006
Jak nie korzystasz z TV lub możesz wybrać innego dostawce to polecam Robbo, ale jak chcesz łącznie z TV u jednego dostawcy to pewnie taniej wyjdzie Ci w pakiecie z Aster.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum