zazdroszczę wam że nie macie problemów z netią, ja od podpisania umowy cały czas coś mam nie tak, najpierw złe rachunki, płaciłam za gniazdko ktorego nie mam a teraz wyszło na jaw że przedstawiciel handlowy wprowadził mnie w błąd i chciałam internet za 55 zł a mam za 110 i muszę płacić chociaż jeszcze nie mam podłączonego internetu, zaczęłam z nimi walkę i zobaczę jak sie to skończy. A tak w ogóle to nie wiem czy jest to zgodne z prawem że nasz blok okablowała netia uważam że każdy mam prawo zdecydować jakiego operatora chce mieć!
Ewka- o tpsa raczej w Piasecznie trudno bo netia tu jakby monopol ma. (chociaż budynek Tpsa duży na Kościuszki stoi) Dzwon na tą infolinię do neti- oni szybko wyjaśniają jakieś nieporozumienia- -u mnie raz był bład- bo kazali za internet 2 zł załacić- tylko ze ja nigdy nie korzystałam z internetu bo cały czas mam od słowika.
Z Netii jestem naprawdę zadowolona
Robbo uzyskało od Zarządu Wspólnoty "Poduszkowiec" zgodę na prowadzenie instalacji i od 24 sierpnia rozpoczyna prowadzenie pionów w garażach. Syganał będzie doprowadzony wykopem z któregoś bloku przy ul. Albatrosów.
Tym samym od 1 września Robbo rozpocznie podłączanie na Poduszkowcu klientów indywidualnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum