I to jest Polska właśnie
zamiast walczyć o klienta ceną i jakością to tnie się konkurencji kable
zchodzimy do średniowiecznych metod
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
o ile dla niektórych internet jest tylko zabawą to wiele osób użytkuje internetu w ramach swojej pracy ... i tu już zaczyna być to poważny problem
i wlasnie z tego powodu czlowiek z Robbo dostal telefonicznie niezla zjebke za brak sieci w moim domku... czy zasluzyl czy nie to inna sprawa... nalozylo sie na to kilka wczesnejszych awarii...
Mam prośbę do wszystkich użytkowników sieci Robbo, którzy wcześniej korzystali z usług Pulsnetu.
Gdybyście zauważyli znaczny spadek transferu lub wręcz niemożliwość połączenia się z serwerami proszę o jak najszybszy kontakt z biurem. Tel (022) 701-87-71.
Kabelki w mieszkaniu tych osób z naszym przewodem połączone są na złączkę gdzieś na klatce schodowej. "Ktoś" obcina RJ-kę przy złączce i zamienia w jednej parze przewody kolorami. Efekt jest taki, że choć jest połączenie sieciowe i "idą" pingi, to nie da się z tego łącza wogóle korzystać
Ostatnimi czasy mieliśmy już kilka takich przypadków.
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sro 18 Sty, 2006
no dobrze ale jesli cos takie zauwaze i dam znac Panstwu...a po analizie z Waszej strony okaze sie ze to nie to lecz np.: ja cos "namieszalam" w kompie - to bede musiala placic za usluge (pierwsza jest gratis a nastepne sprawdzanie/naprawy sa platne). Problem w tym, skad mam wiedziec kiedy to z mojej winy a kiedy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum