nieśmiało zapytam ( bo mam Astera ) ........ czy wiadomo już kto to robi ? są dowody ?
nie wiem czy mam alibi ? ale to wszystko jest jakoś zbyt grubymi nićmi szyte
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
kto tnie wiadomo od dawna.
pracownicy Pulsnety na zlecenie Aster. Aster jako nowy wlasciciel robi porzadek i zwija to co nie jest potrzebne... jednak nie do konca wie co jest wlasnoscia a co nie...
dlaczego tak sie dzieje... dzieje sie tak dlatego, ze Robbo otrzymalo zgode np. w Meandrze na prowadzenie kabelkow w tych samych korytkach co Pulsnet... korytka byly (i pewnie nadal sa) wlasnoscia Pulsnetu. Robbo zostalo zobowiazane do porozumienia sie z Pulsnetem w tej sprawie.... i teraz zaczyna sie zamieszanie... Pulsnet twierdzi, ze nikt do nich z prosba o udostepnienie korytek nie wystapil a Robbo twierdzi, ze wystepowalo pisemnie. Robbo twierdzi rowniez, ze Pulsnet nie ustosunkowal sie do prosby. Dodatkowo nie wiadomo jak jest z wlasnoscia kabli z ktorych Robbo korzysta --- czy wszystkie sa ich a moze czesc jest jednak Pulsnetu... i na koniec zeby jeszcze bardziej skomplikowac to Pulsnet raczej nie mial prawa odmowic prawa do skorzystania z korytek o ile taka prosba zostala wystosowana. -- wyjasnilem czy jeszcze bardziej zaciemnilem??
Pewnie chodzi o kasę Moim zdaniem spróbujcie się dogadać z Netią, myśle że byli by zainteresowani tak dużą liczbą odbiorców, powodzenia w rozmowach, pozdrawiam
Pewnie chodzi o kasę Moim zdaniem spróbujcie się dogadać z Netią, myśle że byli by zainteresowani tak dużą liczbą odbiorców, powodzenia w rozmowach, pozdrawiam
dużą liczbą odbiorców ??? skąd masz dane ?
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Kania - na terenie osiedla działa Netia - każdy może sobie zamówić Net24.
Ja za 55 zł miesięcznie mam 640/160 i kompletnie żadnych awarii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum