Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 15 Wrz, 2005
Wrrrrrrrrrrrrrrr... znowu net niedziała, tylko sieć lokalna... @#$%#$%$^%$&^*&^ Nie mogę wysłać porannych wiadomości... Wrrrrrrrrrrr... Czy wszyscy jeszcze śpią i tylko ja MUSZĘ być na nogach, bo do pracki zaraz trzeba iść?!?!
ciekawe ... ja ostatnio nie mogę nawet odpalić strony www.pulsnet.pl mimo że mam łącze w Netii ...
Nowej oferty nie proponują, a o starych klientów nie dbają ...
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
ciekawe ... ja ostatnio nie mogę nawet odpalić strony www.pulsnet.pl mimo że mam łącze w Netii ...
Nowej oferty nie proponują, a o starych klientów nie dbają ...
T-D -- czy przypadkiem o tym samym nie bylo i nie jest w innym watku pisane -- chyba nawet Twoimi lapkami --- zapytania, oferty odpowiedzi itp. --- hehe -- a Masz a swoje
Do k... nędzy!!! %^**&*$&^^%^$^$%^^&*&*
Przyszłam z pracy, jest ciut po 21 i co... i znowu poza osiedlowym forum... NET nie działa!!!
Co z tym Pulsnetem??? Ratunku!!! Cholera!!!
U mnie też przed chwilą zdechło
Już wczoraj późnym wieczorkiem były problemy ale jeszcze jakoś działało.
Wtedy ktoś pakiety podkradał a teraz wszystko zabiera
Może mnie ktoś oświecić? Jeśli tak bardzo drażnią te awarie, to czemu nic z tym nie robicie?
Wszem i wobec wiadomo, że Robbo od dłuższego czasu proponuje łącza, które działają nawet w weekendy oraz święta, a jak przypadkiem coś padnie, to przez 24h jest Hot-Line, na który nie tylko można, ale wręcz należy zgłaszać wszelkie nieprawidłowości w działaniu sieci! Ponadto w regulaminie, który dostaje Abonent wraz z umową jest punkt mówiący o tym, że jeśli Abonent nie ma dostępu do internetu z winy Robbo więcej niż 2 dni w miesiącu, należą mu się rabaty! Podstawą do uznania reklamacji jest właśnie zgłoszenie telefoniczne, które jest rejestrowane w systemie (CRM)!
Zamiast zmienić operatora, to płaczecie, narzekacie i rzucacie monetą "będzie net, czy też nie? Odbiorę pocztę czy też muszę poczekać Bóg wie ile?"
Albo pasują Wam te awarie, a narzekacie by było o czym pogadać,
albo...
Zainteresowanych odsyłam do działu "Giełda -> Inne" znajdującego się na tym forum!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum