Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006
hmm, ciekawe ... u nas w Meandrach to by się chyba nie sprawdziło ... strasznie duża przestrzeń klatkowa i potrzeba by ze 20 grzejników żeby to ogrzać ...
w meandrze można mieć szczelne drzwi na klatkę , a tam gdzie są piecyki gazowe nie bardzo , są nawet specjalne otwory w murze i stąd zimno do domciu leci
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wspólnota: Miś
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006
Witam!
Czy orientujecie się może o co chodzi z tym cofnięciem pozwoleń na budowę??? Czy to również dotyczy naszej wspólnoty "Miś"? No i drugie pytanie ponieważ mieszkam tu od niedawna to czy mieszkając w bloku ul. Albatrosów 15 też jestem członkiem wspólnoty mieszkaniowej "Miś"???
Dzięki za odpowiedzi!!!
Witam!
Czy orientujecie się może o co chodzi z tym cofnięciem pozwoleń na budowę??? Czy to również dotyczy naszej wspólnoty "Miś"? No i drugie pytanie ponieważ mieszkam tu od niedawna to czy mieszkając w bloku ul. Albatrosów 15 też jestem członkiem wspólnoty mieszkaniowej "Miś"???
Dzięki za odpowiedzi!!!
napisz proszę , że z tym pytaniem o Misia to był żart ,
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006
Jako (ex i nie-ex) Miś mogę obiektywnie stwierdzić, że Misie są debest... I naprawdę jestem obiektywny w swoim subiektywizmie...
A tak na marginesie to czy nazwa Miś nie jest najbardziej trafioną nazwą wspólnoty na tym osiedlu? Mi się kojarzy z filmem (efekt zamierzony) i w tym sensie pasuje do całego pejzażu...
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006
A propos bram, to mam nieodparte wrażenie, że uczeń przerósł mistrza...
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum