Temat jest inny i dlatego postanowiłem udzielać sie tylko i wyłącznie na temat, w tzw. pyskówke nie dam się wciągnąć.
Jak by nie patrzeć sprawa jest bardzo poważna, radny zdecydowanie dał plamy, tak osoba publiczna nie może postepować, przecież po to bierze kasę z rady miejskiej. A swoją drogą zaczeła sie w Piasecznie kampania wyborcza, Burmistrz kasuje przeciwników.
Temat jest inny i dlatego postanowiłem udzielać sie tylko i wyłącznie na temat, w tzw. pyskówke nie dam się wciągnąć.
nikt od tematu nie odbiegl... nie wiem ilu zwolennikow na forum miales, ale chyba dzis swoimi wypowiedziami troche ich straciles.... jak dla mnie koniec tematu o Twoim podejsci do tego co napisal RoY.
Jakie wypowiedzi? To, że krytykuję radnego za nie etyczne postepowaniem, mam do tego prawo jak każdy. Dodam, że kolegi RoY-a nie zaatakowałem i dodam, że nie zamierzam go atakować, szanuję jego zdanie ale na litośc boską nie wypowiadajmy sobie wojny. Zatem, wracajmy do tematu a naszą różnice zdań z kolegą RoY-em wyjaśnimy sobie na ognisku.
Temat dotyczy konkretnej osoby, ale problem jest szerszy.
Problem dotyczy morlaności ludzi którzy nami rządzą - niezależnie od formacji z jakiej się wywodzą.
Kania napisał/a:
To, że krytykuję radnego za nie etyczne postepowaniem, mam do tego prawo jak każdy.
Każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania.
Ja powiedziałem problem jest szerszy i nie można moralności klasy polityczniej piętnować tylko gdy dotyczy przeciwników politycznych
Wiecie co mnie męczy w naszych politykach ?
To, że jak taki polityk dostaje stanowisko to zmienia się nie do poznania.
Przykłady :
1. Nałęcz jak został rzecznikiem Cimoszewicza - zaczął dziwnie gadać i rozumować.
2. Gilowska jak została ministrem przestała trzeźwo myśleć o gospodarce.
Ważną cechą polityka jest jego wiarygodność - to, że jego poglądy nie zmieniają się w zależności od tego do jakiej partii aktualnie należy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum