slucham Marcinkiewicza i wlos mi sie na glowie jezy... najazd bezpardonowy na PO
Gdy spytasz PiSowca, która jest godzina:
Nie wiem, odpowie,
to Platformy wina.
Tą fraszkę cytuję za wicemarszałkiem sejmu B. Komorowskim i nie wymaga ona chyba większego komentarza. W naszej polityce od kilku kadencji umacnia się nowa świecka tradycja: jak cos jest nie tak, to na pewno nie z naszej winy. Za czasów AWS było do bani, bo była to wina komuny. Za Leszka Millera było żle przez AWS i Buzka. A teraz Polską współrządzić będzie przestępca. Przez kogo ? No..... ?
A teraz Polską współrządzić będzie przestępca. Przez kogo ? No..... ?
Na często zadawane pytanie czy musiało do tego dojść
jest tylko jedna logiczna odpowiedź
widocznie musiało skoro doszło
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Na często zadawane pytanie czy musiało do tego dojść
jest tylko jedna logiczna odpowiedź
widocznie musiało
Fakt, że my tu, za przeproszeniem pomstujemy, a na A.L. sporo ludzi jednak głosowało. Chociaż, co czasami mnie zadziwia, nikt się do tego nie przyznaje. Tzn. nikt z moich znajomych )))
nikt się do tego nie przyznaje. Tzn. nikt z moich znajomych
ja głosowałem na kaczusie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
" Poseł Krzysztof Sikora, jeden z najbliższych współpracowników Andrzeja Leppera, próbował wymusić na policjantach, by odstąpili od zatrzymania i przesłuchania jego znajomego, notowanego za rozboje. Sikorze nie spodobało się, że policja przeszukała mieszkanie Włodzimierza N., przedsiębiorcy z Mińska Mazowieckiego, któremu zarzucono wymuszenie rozbójnicze i groźby karalne.
Reakcja posła była natychmiastowa. Postanowił interweniować wykorzystując swoją pozycję i polityczne koneksje. Osobiście zjawił się w komendzie przy ul. Żytniej, do której doprowadzono jego znajomego. Zażądał natychmiastowej rozmowy z komendantem. Szydził jednocześnie, że szef policji "nie może przyjechać, bo jest pijany". Dostało się także funkcjonariuszom. "Zwrócę się w tej sprawie z interpelacją poselską do ministra Dorna" - odgrażał się funkcjonariuszom.
Policjanci o skandalicznym zachowaniu parlamentarzysty poinformowali wicepremiera Ludwika Dorna. A ten napisał do marszałka Sejmu Marka Jurka. Na jego wniosek sprawą ma się zająć sejmowa Komisja Etyki Poselskiej. Nieoficjalnie posłowie PiS przyznają jednak, że teraz nie na rękę jest im wyjaśnianie incydentu z udziałem posła Samoobrony. Partia Leppera lada dzień ma bowiem wejść do rządu. - Ktoś się pospieszył z tą skargą, powiedział "ŻW" polityk PiS."
Niech żyją rządy Prawa i Sprawiedliwości oraz ich koalicjantów z Samoobrony. Żenująca tragifarsa polskich niby polityków. Ciekawe jak pis zatuszuje tą sprawę? Bo wątpię , że zastosowanie jakaś kara oprócz pogrożenia palcem.
Mieszkancy wioski z ktorej Lepper pochodzi nie moga sie juz doczekac, az zostanie premierem - vice... podobno wtedy nie beda karani za jazde po pijaku...
Mieszkancy wioski z ktorej Lepper pochodzi nie moga sie juz doczekac, az zostanie premierem - vice... podobno wtedy nie beda karani za jazde po pijaku...
... i wszyscy dostaną rentę, żeby było za co karać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum