modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
gawron napisał/a:
teraz i Modliszka i Mariuszb tez moga napisac, ze zartowali a w tych przypadkach zartu kompletnie nie dostrzegam.
...
Gawron, to żart, prawda ?
A wracając do tematu, to tak samo jak każdy zdrowomyślący obywatel tego kraju, chciałabym normalności, i świetlanej przyszłości....To, że moj wybór opcji politycznej jest inny, niż większości...nikogo nie upoważnia do tego, żeby obrażać...i nie jest mi do śmiechu, bynajmniej w tej kwestii..
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ostatnio zmieniony przez modliszka Sro 19 Kwi, 2006, w całości zmieniany 1 raz
że również tak jak większośc należysz do grupy inteligentniejszych
zadaj sobie pytanie:
jakie grupy spoleczne glosowaly na PiS a jakie na PO...?
kto glosowal na LPR i Samoobrone...?
wnioski same sie nasuwaja i nie trzeba ich palcem wskazywac... wiec po co to czynisz?
To, że moj wybór opcji politycznej jest inny, niż większości...nikogo nie upoważnia do tego, żeby obrażać
to, ze Twoj wybor opcji politycznej jest inny od mojego to wiem od dawna...
to, ze jest inny od wiekszosci to chyba jakies nieporozumienie --- przeciez PiS wygral wybory.. znaczy zdobyl najwieksza liczbe glosow (do Sejmu, Senatu i Prezydenta) -- w tym przypadku chyba to co napisalas jest falszem, bo jestes w znacznej wiekszosci..
jezeli Masz na mysli forum to jednego uscislenia dokonam --- inne zdanie w stosunku do wiekszosci wypowiadajacych sie...
a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil? wskaz paluchem bo inaczej sie nie dopatrze... stwierdzenia i rozwazania czysto teoretyczne nie sa obrazaniem... chyba nie Masz na mysli wypowiedzi o inteligencji ... nie mozna raz sie obrazac a raz nie ... raz napisal o tym Drew i bylo ok... a teraz przypomniala o tym Destiny i tez jest ok... ja moge jeszcze przypomniec jedno okreslenie ciemnogrod!!! czy to obraza? odpowiedz sobie sama...
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
gawron napisał/a:
zadaj sobie pytanie:
jakie grupy spoleczne glosowaly na PiS a jakie na PO...?
kto glosowal na LPR i Samoobrone...?
wnioski same sie nasuwaja i nie trzeba ich palcem wskazywac... wiec po co to czynisz?
dodatkowo nikt bezposrednio o nikim nie napisal... to ze na PiS glosowali rowniez profesorowie nie jest tajemnica... a zule na PO... jednak badania wskazuja jakies zachowania i wskazuja a raczej odpowiadaja na pytania dlaczego, kto i na kogo glosowal... ? czyzby o tym nie mozna bylo pisac...?
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
gawron napisał/a:
a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil
Mnie .Osoba ta odniosła się do mojej wypowiedzi czyli do mnie i w dalszej części wypowiedzi nazwała mniejinteligentnym tylko dlatego że istnieje w naszym kraju wolność wyboru
Zauważył to Roj
Ostatnio zmieniony przez mariuszb Sro 19 Kwi, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Mnie .Osoba ta odniosła się do mojej wypowiedzi czyli do mnie i w dalszej części wypowiedzi nazwała mniejinteligentnym tylko dlatego że istnieje w naszym kraju wolność wyboru
bardzo ładnie to naciągasz... nawet ostro... zacytuj moją wypowiedź i jeszcze raz się zastanów, co piszesz...
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
Ostatnio zmieniony przez Destiny Sro 19 Kwi, 2006, w całości zmieniany 1 raz
ciezko sie rozmawia o polityce kiedy ktos zupelnie powaznie do problemu podchodzi
a ktos inny sobie jaja robi...
Jak patrzę na to wszystko, co się wyrabia to tylko już można się z tego śmiać
w innym przypadku skończymy jak czwórka 80 letnich emerytów, którzy się pobili w Białymstoku, ponieważ byli z różnych opcji politycznych
modliszka napisał/a:
A wracając do tematu, to tak samo jak każdy zdrowomyślący obywatel tego kraju, chciałabym normalności, i świetlanej przyszłości....
na marginesie Twojej wypowiedzi proponuje udać się na zebranie wspólnoty i posłuchać, jakie to teorie i inne idiotyzmy ludzie wygadują
a potem się zastanowić, dlaczego takie a nie inne partie w tym kraju funkcjonują
i jakie jest nasze społeczeństwo.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil
jezeli tak uwazasz to znaczy, ze odpowiadajac miales rowniez chces obrazic ta osobe...
ja odczytuje jednak inaczej wypowiedz wczesnejsza, ale Twoja teraz uznaje jako swiadome obrazanie.
Jeżeli Roj to ja to zauważyłem jedynie iż :
Destiny ma rację twierdząc, że inteligentniejsza część społeczeństwa powinna wybierać.
mariuszb : przykro mi niezmiernie, że inteligentniejsza część społeczeństwa nie głosowała tym razem na PiS
proponuje udać się na zebranie wspólnoty i posłuchać
popieram - dobrze powiedziane Makareonie --- bylem widzialem (nie raz i nie dwa) odpowiedz lezy jak na dloni.. dlaczego? kto i na kogo glosowal? uscislam juz teraz - w polityce a nie we wspolnocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum