Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Pią 21 Kwi, 2006
Rząd IV RP

Czy zgadzasz z opinia że, obecność Andrzeja Leppera w rządzie utrudni rządzenie i jest szkodliwa dla Polski?
Tak
94%
 94%  [ 16 ]
Nie
5%
 5%  [ 1 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
mariuszb 
czasem gawędzi

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   

modliszka napisał/a:
Po sromotnie przegranej PO, juz co poniektórzy mieli bilety w reku...i żesz &&&&& mać...nie wyjechali

Być może zostali by wybrać Kwaśniewskiego na prezydenta Warszawy?

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

gawron napisał/a:

teraz i Modliszka i Mariuszb tez moga napisac, ze zartowali a w tych przypadkach zartu kompletnie nie dostrzegam.

...

Gawron, to żart, prawda ? :wink:

A wracając do tematu, to tak samo jak każdy zdrowomyślący obywatel tego kraju, chciałabym normalności, i świetlanej przyszłości....To, że moj wybór opcji politycznej jest inny, niż większości...nikogo nie upoważnia do tego, żeby obrażać...i nie jest mi do śmiechu, bynajmniej w tej kwestii..

gawron 
totalny rekordzista

mariuszb napisał/a:
że również tak jak większośc należysz do grupy inteligentniejszych

zadaj sobie pytanie:
jakie grupy spoleczne glosowaly na PiS a jakie na PO...?
kto glosowal na LPR i Samoobrone...?
wnioski same sie nasuwaja i nie trzeba ich palcem wskazywac... wiec po co to czynisz?

gawron 
totalny rekordzista

mariuszb napisał/a:
modliszka napisał/a:
Po sromotnie przegranej PO, juz co poniektórzy mieli bilety w reku...i żesz &&&&& mać...nie wyjechali

Być może zostali by wybrać Kwaśniewskiego na prezydenta Warszawy?

a moze zostali po to, aby za jakis czas dac Polsce jeszcze jedna szanse... bo ta co mielismy dzieki PiS w 80% i PO w 20% zmarnowalismy.

gawron 
totalny rekordzista

modliszka napisał/a:
To, że moj wybór opcji politycznej jest inny, niż większości...nikogo nie upoważnia do tego, żeby obrażać

to, ze Twoj wybor opcji politycznej jest inny od mojego to wiem od dawna...
to, ze jest inny od wiekszosci to chyba jakies nieporozumienie --- przeciez PiS wygral wybory.. znaczy zdobyl najwieksza liczbe glosow (do Sejmu, Senatu i Prezydenta) -- w tym przypadku chyba to co napisalas jest falszem, bo jestes w znacznej wiekszosci..
jezeli Masz na mysli forum to jednego uscislenia dokonam --- inne zdanie w stosunku do wiekszosci wypowiadajacych sie...

a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil? wskaz paluchem bo inaczej sie nie dopatrze... stwierdzenia i rozwazania czysto teoretyczne nie sa obrazaniem... chyba nie Masz na mysli wypowiedzi o inteligencji ... nie mozna raz sie obrazac a raz nie ... raz napisal o tym Drew i bylo ok... a teraz przypomniala o tym Destiny i tez jest ok... ja moge jeszcze przypomniec jedno okreslenie ciemnogrod!!! czy to obraza? odpowiedz sobie sama...

mariuszb 
czasem gawędzi

gawron napisał/a:
zadaj sobie pytanie:
jakie grupy spoleczne glosowaly na PiS a jakie na PO...?
kto glosowal na LPR i Samoobrone...?
wnioski same sie nasuwaja i nie trzeba ich palcem wskazywac... wiec po co to czynisz?

To nie ma żadnego znaczenia.I nie ma żadnego wytłumaczenia dla takich opinii.Nie macie pojęcia jakie mam wykształcenie więc nie ma żadnych podstaw do tego aby nazywać w ten sposób wyborców PIS .

gawron 
totalny rekordzista

mariuszb napisał/a:
To nie ma żadnego znaczenia.I nie ma żadnego wytłumaczenia dla takich opinii.Nie macie pojęcia jakie mam wykształcenie więc nie ma żadnych podstaw do tego aby nazywać w ten sposób wyborców PIS .

ma znaczenie, ale nie ma znaczenia Twoje wyksztalcenie... skoro wolno mowic o tych badaniach w TV, radio czy pisac w gazetach to chyba i mozna mowic o tym na forum

dodatkowo nikt bezposrednio o nikim nie napisal... to ze na PiS glosowali rowniez profesorowie nie jest tajemnica... a zule na PO... jednak badania wskazuja jakies zachowania i wskazuja a raczej odpowiadaja na pytania dlaczego, kto i na kogo glosowal... ? czyzby o tym nie mozna bylo pisac...?

mariuszb 
czasem gawędzi

gawron napisał/a:
a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil

Mnie .Osoba ta odniosła się do mojej wypowiedzi czyli do mnie i w dalszej części wypowiedzi nazwała mniejinteligentnym tylko dlatego że istnieje w naszym kraju wolność wyboru

Zauważył to Roj
Ostatnio zmieniony przez mariuszb Sro 19 Kwi, 2006, w całości zmieniany 1 raz  

Destiny 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
czyzby o tym nie mozna bylo pisac...

zapominasz o tym, że z PiSem wchodzimy w cenzurę prasy i telewizji?? :lol: :lol:

Destiny 
totalny rekordzista

mariuszb napisał/a:
Mnie .Osoba ta odniosła się do mojej wypowiedzi czyli do mnie i w dalszej części wypowiedzi nazwała mniejinteligentnym tylko dlatego że istnieje w naszym kraju wolność wyboru

bardzo ładnie to naciągasz... nawet ostro... zacytuj moją wypowiedź i jeszcze raz się zastanów, co piszesz...

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

gawron napisał/a:
ciezko sie rozmawia o polityce kiedy ktos zupelnie powaznie do problemu podchodzi
a ktos inny sobie jaja robi...
Jak patrzę na to wszystko, co się wyrabia to tylko już można się z tego śmiać
w innym przypadku skończymy jak czwórka 80 letnich emerytów, którzy się pobili w Białymstoku, ponieważ byli z różnych opcji politycznych
modliszka napisał/a:
A wracając do tematu, to tak samo jak każdy zdrowomyślący obywatel tego kraju, chciałabym normalności, i świetlanej przyszłości....

na marginesie Twojej wypowiedzi proponuje udać się na zebranie wspólnoty i posłuchać, jakie to teorie i inne idiotyzmy ludzie wygadują
a potem się zastanowić, dlaczego takie a nie inne partie w tym kraju funkcjonują
i jakie jest nasze społeczeństwo.

gawron 
totalny rekordzista

mariuszb napisał/a:
gawron napisał/a:
a teraz do obrazania -- prosze o uscislenie... kto? gdzie i kogo obrazil

jezeli tak uwazasz to znaczy, ze odpowiadajac miales rowniez chces obrazic ta osobe...
ja odczytuje jednak inaczej wypowiedz wczesnejsza, ale Twoja teraz uznaje jako swiadome obrazanie.

RoY 
znany gawędziarz

mariuszb napisał/a:
Zauważył to Roj

Jeżeli Roj to ja #-o to zauważyłem jedynie iż :
Destiny ma rację twierdząc, że inteligentniejsza część społeczeństwa powinna wybierać.
mariuszb : przykro mi niezmiernie, że inteligentniejsza część społeczeństwa nie głosowała tym razem na PiS :wink:

gawron 
totalny rekordzista

marekneon napisał/a:
proponuje udać się na zebranie wspólnoty i posłuchać

popieram - dobrze powiedziane Makareonie --- bylem widzialem (nie raz i nie dwa) odpowiedz lezy jak na dloni.. dlaczego? kto i na kogo glosowal? uscislam juz teraz - w polityce a nie we wspolnocie

Destiny 
totalny rekordzista

RoY napisał/a:
mariuszb : przykro mi niezmiernie, że inteligentniejsza część społeczeństwa nie głosowała tym razem na PiS

no i zaliczyłam glebę :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu