Przecież to oczywiste w naszym kraju nagina się prawo, obietnice wyborcze i bóg wie, co jeszcze
po to tylko żeby dorwać się do koryta. Nazwa partii niema tu znaczenia.
no i nie przeszkadza Tobie to? nadal chcesz glosowac na tych co w bambuko polowe spoleczenstwa zaladowali? toz przeciez Ciebie oszukali a nadal moga liczyc na Twoje poparcie... przyznaje, ze to troche dziwne. --- naprowadz mnie na jakies argumenty, ktore wskazuja PiS jako partie, na ktora mozna jeszcze raz zaglosowac i juz ich o tym zapewniac...
ja wcale nie jestem pewny czy bede glosowal na PO... tez mi podpadli, ale w mniejszym stopniu niz PiS... PiS to jeden wielki falsz, o ktorym tak ładnie napisales.
Podczas kolejnych wyborów PiS, może liczyć na moj glos...
marekneon napisał/a:
Na mój też
mariuszb napisał/a:
Na mój też
??
i nie widzicie naprawdę co się teraz w Polsce dzieje?? to tak jak oddać głos w wyborach na Samoobronę... ślepy pęd, naiwna wiara w silną rękę i wielki chlewik potem...
czasami zaczynam się jednak zastanawiać, czy ta wolność wyboru, to taka dobra sprawa... może rzeczywiście lepiej by było, jakby inteligentniejsza część społeczeństwa decydowała za resztę...
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
RoY napisał/a:
ale się zaraz zacznie
Są rzeczy, ktorych nie nalezy komentować (bo szkoda czasu) - należy ignorować ...każdy ma prawo, do własnego zdania....wylania żalu, wyrażenia tych złych emocji...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
no i nie przeszkadza Tobie to? nadal chcesz glosowac na tych co w bambuko polowe spoleczenstwa zaladowali?
Z tym głosowaniem na pis to przecież żart tak naprawdę to nie wiem na kogo będę głosował
Destiny napisał/a:
i nie widzicie naprawdę co się teraz w Polsce dzieje?? to tak jak oddać głos w wyborach na Samoobronę... ślepy pęd, naiwna wiara w silną rękę i wielki chlewik potem...
Już to gdzieś pisałem tak naprawdę niema znaczenia jaka partia rządzi
każda partia kradnie i każda ma idiotów w swoich szeregach.
Ja bym się tak tą samoobroną nie przejmował
zawsze partie rządzące w następnych wyborach znikają ze sceny politycznej
lub są poza parlamentem
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
każdy ma prawo, do własnego zdania....wylania żalu, wyrażenia tych złych emocji...
a i racja! albo ślepego powtarzania starych tekstów jak papuga...
bez względu na to, czy siedzimy w czystej klatce, czy może nasz "opiekun" wsadzi tam nam wielkie g****... (ja tak przynajmniej widzę rzeczywistość w której się teraz Polska znalazła...)
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Destiny napisał/a:
czasami zaczynam się jednak zastanawiać, czy ta wolność wyboru, to taka dobra sprawa... może rzeczywiście lepiej by było, jakby inteligentniejsza część społeczeństwa decydowała za resztę...
Oj nie ładnie tak obrażać Destiny ,a sądziłem że również tak jak większośc należysz do grupy inteligentniejszych - teraz wiem że nie.
To może przenieś się na Białoruś tam jeden decyduje za wszystkich więc będziesz napewno zadowolona
Nie prowokuję Mam takie samo zdanie jak Destiny.
Problem w tym, że jest ono politycznie niepoprawne (bo mamy demokrację przecież).
Ciągle mi się przypomina : "dwóch żuli ma większe prawa wyborcze niż profesor z uniwersytetu"
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
mariuszb napisał/a:
Oj nie ładnie tak obrażać Destiny ,a sądziłem że również tak jak większośc należysz do grupy inteligentniejszych - teraz wiem że nie.
To może przenieś się na Białoruś tam jeden decyduje za wszystkich więc będziesz napewno zadowolona
Po sromotnie przegranej PO, juz co poniektórzy mieli bilety w reku...i żesz &&&&& mać...nie wyjechali..
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
może nie śledzisz zbyt uważnie wszystkich wątków, ale to nie ja byłam za ograniczaniem wolności społeczeństwa i decydowaniem, co dla niego lepsze...
mariuszb napisał/a:
zakładając, że stwierdzenie było czysto retoryczne i nie wskazywało, która ze stron do tych inteligentniejszych należy, pozostaje mi tylko zauważyć, że miło iż niektórzy mają w sobie trochę samokrytyki... być może intuicyjnej, ale jednak...
Z tym głosowaniem na pis to przecież żart tak naprawdę to nie wiem na kogo będę głosował
przyznaje, ze chwilowo zwatpilem i uznalem, iz nie jest to zart... -- wybacz..
jednak na przyszlos lepiej nie zartowac w tematach politycznych...
teraz i Modliszka i Mariuszb tez moga napisac, ze zartowali a w tych przypadkach zartu kompletnie nie dostrzegam.
ciezko sie rozmawia o polityce kiedy ktos zupelnie powaznie do problemu podchodzi
a ktos inny sobie jaja robi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum