Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
Dzisiaj rano słuchałem rozmowy w Radiu Zet gdzie K. Durczok rozmawiała z prominentnym posłem PiSu i odpytywał go o :
1. Dostęp do informacji niejawnych dla Andrew Leppera
2. Jak się buduje koalicję z partią założoną przez byłych SB-ków i służby specjalne (jak to kilka miesięcy temu publicznie ogłosił J. Kaczyński)
3. Jaką naród ma mieć opinię o partii która na ostatnim posiedzeniu swojego Zarządu przegłosowała uchylenie swojej własnej uchwały z przed 4 lat gdzie stało jak byk " Zakaz jakichkolwiek koalicji i współpracy z Samoobroną" ...
I odpowiedzi posła były nad wyraz pocieszne - to PO sprawiło że PiS musi teraz tak działać bo arytmetyki nie da się oszukać i PIS musi "klecić większość" - tak się dokładnie ów poseł wyraził "klecić większość " Nie buduje, tworzy większość tylko ja kleci
I odpowiedzi posła były nad wyraz pocieszne - to PO sprawiło że PiS musi teraz tak działać bo arytmetyki nie da się oszukać i PIS musi "klecić większość" - tak się dokładnie ów poseł wyraził "klecić większość " Nie buduje, tworzy większość tylko ja kleci
A myślisz, że jak by się PO do żłobu dorwało czy każda inna partia
to by się pewnie inaczej tłumaczyła i nie zawierała koalicji
tylko grzecznie oddała władzę.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Pohor napisał/a:
dziekujmy tym, co głosowali na pis czy czują sie teraz tak samo, jak w dniu wyborów ?
Jeśli chodzi o mnie, to nie zauważyłam u siebie żadnych "wzlotów i upadków"...
Podczas kolejnych wyborów PiS, może liczyć na moj glos...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Na mój też
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
mariuszb napisał/a:
marekneon napisał/a:
modliszka napisał/a:
Na mój też
Na mój też
Nareszcie jest koalicja więc teraz naprawa RP wreszcie ruszy.
Mówiąc szczerze, to ta koalicja wogóle mi sie nie podoba....
Ale wiem, że to jest jeden z misternych planów Jareczka w końcu to, cel uświęca środki ...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
--- i ja z Makareonem piatki swiece
- i jeszcze sie nie pozabijalismy..
Akwarysta akwarystę zawsze zrozumie
a tak na powaznie... co Makareonie sadzisz o tym, iz PiS mial scigac tych co łamia prawo - przypominam, iz jest to koronny argument w dyskusji -- dlaczego PiS? --... a teraz tych samych do rzadu wprowadzaja?
no i kogo tak scigneli przez te pol roku?
ja w dalszym ciągu twierdzę, że "Jareczek" planu nie ma tylko się szarpie jak zwierzak w potrzasku
IMHO ma... udupic LPR --- to prawie juz mu wyszlo... udupic Samoobrone... w dalszym ciagu topic Platforme... jednak kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada... ciekawe jakie rozwiazanie bedzie Kaczor mial jak go Lepper udupi...
Przecież to oczywiste w naszym kraju nagina się prawo, obietnice wyborcze i bóg wie, co jeszcze
po to tylko żeby dorwać się do koryta. Nazwa partii niema tu znaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum