Ja tam nie wiedziałem że mi tak świetnie, ale wyprowadzają mnie z ewidentnego błędu...
PS Nie tylko tobie...
_________________ mane, thekel, fares...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 04 Lip, 2006
" PiS w komercyjnych blokach reklamowych
Ruszyła wizerunkowa kampania Prawa i Sprawiedliwości, którą realizuje dom mediowy SPC House of Media. PiS w reklamach z hasłem ”Dotrzymaliśmy słowa. Budujemy lepszą Polskę” informuje Polaków, że wywiązał się z obietnic przedwyborczych. Spoty, umieszczone w komercyjnych blokach reklamowych, partia przygotowała we własnym zakresie. Kampania potrwa tydzień. "...
Nie widziałam, jeszcze tej reklamy, udało mi się jedynie o niej przeczytać.
Czy ktoś może napisać, co jest w tych spotach?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Dotrzymaliśmy słowa. Budujemy lepszą Polskę” informuje Polaków
Rzygać to ładne słowo.
Jak słucham czegoś takiego to się zastanawiam czy Ci którzy to wymyślili to sądzą że przed telewizorami siedzą same imbecyle które nie widzą co się w Polsce dzieje.
Takie reklamy typu że "Dotrzymaliśm słowa" to się #5^!@ do $%&* nadają.
Ps. Przepraszam z góry jeśli kogoć obrażą moje wypowiedzi.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Pohor napisał/a:
inteligencja nie pcha sie do żłoba z burakami...
lub wyjeżdża za granicę...
niestety się zgodzę ....
tzw. inteligencja nie chce się bawić w wybory, nie pójdzie na wybory bo nie ma na te bzdury czasu, zarabiają kasę i tyle ... efekt ... sami wiemy jaki
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Pohor napisał/a:
CRICKET napisał/a:
czy Ci którzy to wymyślili to sądzą że przed telewizorami siedzą same imbecyle które nie widzą co się w Polsce dzieje.
niestety tak jest!
to ci sami, ktorzy wybrali tych, ktorzy teraz rzadza NASZYM krajem...
jest ich wiekszość w naszym kraju...
Panowie, powinnam się poczuć obrażona...
Nie czuję się imbecylem i mogłabym nazywać w tym momencie imbecylem każdego, kto uogólnia i nie stać go na to, żeby wyrazić własny wstręt, obrzydzenie i nienawiść, do tego co się dzieje na scenie politycznej, bez obrażania kogokolwiek....
Skieruję jedynie prośbę do tej INTELIGENTNIEJSZEJ część społeczeństwa, żeby ruszyła tyłki z siedzenia i zagłosowała tak, aby później nie pluć i obrzucać gównem, tych którzy dzięki ich bierności, okazali się górą....
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
Modliszka, przeciez ja wiem, ze masz dobre serce
spoko, to nie bylo do Ciebie
przeciez Tobie tez na pewno nie podoba sie wiele rzeczy, ktore OBECNIE dzieją sie w polityce i naszym kraju, prawda?
_________________ Pokój ludziom dobrej woli.
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
Prawda Pohorku
Najchętniej zrobiłabym, zgodnie ze słowami Smolenia (chyba) ..."Kupiła bombę atomową i zrobiła ściepę narodową"...a skoro nie mogę tego zrobić, to karmię się tym, czym pasą mnie nasi politycy...Nie podoba mi się wiele rzeczy, ale co mogę zrobić ? Mogę jedynie iść na kolejne wybory, lub je olać...Co zrobię ? Oczywiście, że pojdę, licząc, że wygra lepszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum