Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Pią 21 Kwi, 2006
"Balcerowicz musi odejść"
Autor Wiadomość
wug 
nie boi się klawiatury
This is a wug.

Wysłany: Czw 16 Mar, 2006   

Na http://www.gazeta.pl/ jest list pt. "Balcerowicz musi zostać" i można się pod nim podpisać. Podpisuje się masa ludzi.
Ja wysłuchałem wczoraj paru wypowiedzi z dyskusji w sejmie i włos mi się zjeżył na czaszce. Niewiele można w tej chwili zrobić, to niechby chociaż to.

M4b 
totalny rekordzista
Brak tytułu :)

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 17 Mar, 2006   

mariuszb napisał/a:
M4b napisał/a:
Nie sądzisz że tak może być,

Tak pewnie jest i okreslona grupa ludzi chce aby tak bylo np PO. Tylko ze tak dalej byc nie moze,dlatego tak sa atakowani ludzie ktorzy chca to zmienic PIS
finito

Sorki pogubiłęm się ...
Nie pasuje Ci że wszystko jest OK ???
Ja napisałem że skoro ŻADNE służby nie zgłaszają zastrzeżeń to znaczy że sprawy nie ma.
Ty piszesz że "okreslona grupa ludzi chce aby tak bylo np PO. Tylko ze tak dalej byc nie moze,dlatego tak sa atakowani ludzie ktorzy chca to zmienic PIS".
Nie może być dalej dobrze, skoro jest dobrze ? Co to oznacza ? Trzeba za wszelką cenę coś zepsuć, wymyśleć sprawę żeby tylko coś wykazać ?
Retoryka Berii - dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie.
Ja mam wrażenie że największym zarzutem wobec Balcerowicza jest to zę on się nazywa "Leszek Balcerowicz". I to jest problem.
Tak wynika z Twojego posta.

radok 
znany gawędziarz

SPiSkowcy
"Pięć miliardów złotych chce ugrać rząd na zamieszaniu wokół fuzji Pekao SA z BPH. By usunąć przeszkody, PiS nie zawahał się podważyć niezależności banku centralnego..."

Cały artykuł:

artykuł Ozon

grzes 
chętnie gawędzi

Kania napisał/a:
Kochani! Koniec wklejania Brać się do pisania

masz rację ,jednak dane jest nam i uważam ,że nie jest to grzechem abyśmy mogli innymi ustami(rękami)mówić to co mamy do powiedzenia ,a to ,że tekst czasami jest długi ,sory, nie wszystko da się w kilku słowach streścić ,inną sprawą jest , czy temat nas interesuje czy tylko udajemy zainteresowanie.

M4b napisał/a:
No mariuszb, jestem pod wrażeniem ...
Żeś autoryteta znalażl że siemasz wiktor ...

moderator?
mariuszb jest wolnym człowiekiem( mam nadzeję) i to on decyduje kto jest dla niego autorytetem. Miejmy do Siebie trochę szacunku, to my ten świat kształtujemy a nie odwrotnie.

M4b 
totalny rekordzista

Czy to że M4b ma tego pecha że przy okazji jest moderatorem oznacza że nie może swojego zdania wyrazić ???
Dla mnie gościu który jest właścicielem wzmiankowanej strony i autorem zamieszczonych tam tekstów żadnym autorytetem nie jest i nigdy nie będzie. Przynajmniej w kwestii którą poruszamy.
I tak naprawde mam nadzieję, naprawdę ogromną, że dla Mariuszab również.

grzes 
chętnie gawędzi

M4b napisał/a:
Czy to że M4b ma tego pecha że przy okazji jest moderatorem oznacza że nie może swojego zdania wyrazić ???

myślę ,że kolega się na mnie nie obraził,.... poprostu, zwróciłem uwagę, na zwrócenie uwagi... nikomu nie chciałem niczego złego. Musimy mieć inne zdania bo, tak musi być, nie starajmy sie nikogo przekonywać ,że to my jesteśmy najmądrzejsi bo możemy się bardzo pomylić. Historia jest pisana i bardzo dużo jest przykładów mądrych złych ludzi.
Dziś jeszcze nie śledziłem osoby Balcerowicza, co u niego sie dzieje??

M4b 
totalny rekordzista

grzes napisał/a:
myślę ,że kolega się na mnie nie obraził

Spokojnie :) Nie obraził się :)

mariuszb 
czasem gawędzi

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

Balcer skłamał na komisji śledczej.Do poczytania w dzisiejszej prasie.

Odpowiedz do tematu